MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

13 Days - The Cuban Missile Crisis

#SB-UP-11962
Værd at vide
antal spillere2
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 60 minutter
209,00 DKK
Spar 30%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Løs Cubakrisen på blot 45 minutter! Et hæsblæsende historisk strategispil for 2 personer.  13 Days - The Cuban Missile Crisis

Oplev den intense spændingen fra de 13 måske vigtigste døgn i den kolde krig på nærmeste hold. Og vær selv med til at træffe de beslutninger, der afgør udfaldet. Det danskudviklede spil 13 Days - The Cuban Missile Crisis er et indholdsmættet to-personers strategispil om Cubakrisen. Din skæbne er bestemt af, hvor godt du håndtere de iboende dilemmaer i spillet og konflikten. 1) Vil du presse på for at få yderligere prestige - med risiko for at eskalere krisen til global atomkrig? 2) Hvordan kan du bedst styre dine egne planer ud fra kortene på din hånd - mens du fratage din modstander de bedste handlemuligheder? Træn disse dilemmaer for at trække dig sejrrigt ud af Cubakrisen efter tretten spændingsfyldte dage. 13 Days - The Cuban Missile Crisis udnytter den spilmekanik der er i de forskellige kort på bedste vis. Spillet er rig på historie, men uden at det går ud over spilværdien - tværtimod! Og spillet er fuldt tilgængeligt for spillere uden forudgående kendskab til krisen. Spillet er både fantastisk for historie entusiaster og for dem, der bare er nysgerrige på hvilket udfald de kunne opnå.

Hurtigt og intenst

Det tager kun ca. 45 minutter at spille13 Days - The Cuban Missile Crisis og du vil opleve at tiden bare flyver afsted. Sammenlignet med mange øvrige spil af denne type opleves 13 Days som enklere og ikke nær så tungt at komme igang med, men fortsat med mange rigtigt gode strategiske elementer. Nogle har sammenliget 13 Days - The Cuban Missile Crisis med en hurtigere udgave af spillet Twillight Struggle. Bemærk spillet er på engelsk.

Spillet indeholder:

 • 1 spilleplade
 • 53 kort
 • 34 US/USSR indflydelsesmarkører
 • 6 US/USSR flagmarkører
 • 6 US/USSR DEFCON markører
 • 2 status markører
 • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation