MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

15 Minutes to Self-Destruct

#TT-56618
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidCa 10 minutter
249,00 DKKPå lager

• Perfekt til holdspil. • Appen gør spillet endnu mere spændende. • Højt tempo, kort spiltid15 Minutes to Self Destruct er et spil, der skal spilles i høj fart. Der skal tages hurtige beslutningen. En ting er helt sikkert. Hvis rumskibet skal reddes, skal der handles hurtigt
.
Spillet kan sagtens spilles som familiespil. Her fungerer det rigtig godt, hvis der er en person, der sørger for at læse kortene højt, når de skal trækkes. Det er vigtigt at få dem læst korrekt, for at få et godt flow i spillet.

Spillet kan spilles både med og uden lyd fra telefonen. Lydene giver en god stemning til spillet, men nogen gange er det nødvendigt at slukke lyden. Der skal nemlig tales en del undervejs, og her kan det godt være forstyrrende, at appen larmer. Omvendt er det en del af spillet, at larmen stresser spillerne. 

Dette er dog ikke et spil, der skal tages ned fra hylden, når der lige skal hygges lidt. Spillet skal i brug, hvis pulsen skal op. Da et spil tager 15 minutter at spille, så er det nemt at få et par spil sammen, når først kassen er fundet frem.

Det er et spil, hvor alle deltagere skal have lyst til at have travlt. Ellers fungerer det ikke. Man kan ikke spille spillet halvt, for så ødelægger man oplevelsen for de andre deltagere.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation