MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

4 På Stribe fra Alga

#AG-38018939
Værd at vide
antal spillere2
sprogDansk
alder6+
spilletidCa 10 minutter
89,00 DKKPå lager

4 på stribe gælder i alt sin enkelthed om, at man skiftes til at putte sine brikker i spillepladen, og så gælder det om at være den første, som får 4 brikker på stribe. Et klassisk spil som de fleste kender, og som ikke behøver den store forklaring. Det er derfor nemt for de fleste at gå i gang med dette sjove spil.4 på stribe – hvem får det først?

Dette sjove spil for 2 spillere har eksisteret længe, men er stadig populært. I denne udgave er der en spiller med røde brikker og en med hvide brikker. Den ene spiller starter med at smide én brik ned i spillepladen, og derefter går turen videre til modspilleren. Spillet forsætter på denne måde indtil der er én, som har 4 brikker på stribe. Det kan både være vandret, lodret og diagonalt. Ud over at forsøge selv at få 4 på stribe skal du hele tiden holde øje med din modspiller og forsøge at sørge for, at vedkommende ikke får det.  

Hvem kan spille?

Dette klassiske spil er til 2 personer og gerne fra 6 år og op efter. Det er et hurtigt lille spil, som tager omkring 15 minutter at gennemføre.  

Spillet indeholder:

 • 1 spilleplade
 • Røde og hvide brikker
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation