MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

7 Wonders Duel Pantheon - Engelsk

#ENI-REP7DPAMU01
Værd at vide
antal spillere2
sprogEngelsk
alder10+
spilletidOp til 30 minutter
129,00 DKK
Spar 24%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

7 Wonders Duel Pantheon er en udvidelse til 7 Wonders Duel grundspillet, hvor 2 nye civilisationer dukker op.

Denne udgave af udvidelsen til 7 Wonders grundspillet er på engelsk. Det betyder at spillereglerne skal læses på engelsk.
Udvidelse til 7 Wonders Duel

I dette spil bliver flere guder brugt. Hver magtfuld gud har hver sin styrke, som du kan bruge mod din modspiller. Udvidelsen tilføjer de græske guder samt de egyptiske guder. For dig, der er klar til en vildere udfordring, er 7 Wonders Duel Pantheon den perfekte udvidelse. Som vinder af det bedste voksenspil i 2011 Guldbrikken, er udvidelsen anerkendt som et fedt spil. I 7 Wonders Duel Pantheon skal du bygge Pantheon, som består af en blanding af forskellige mytologier. De forskellige guder kan hjælpe dig med at bygge civilisationen op. Du skal både være en god byggeleder og militær leder. Du kommer til at kunne mærke gudernes vrede, hvis du ikke giver dem de ofringer, som de kræver.

Sådan spiller du

Man spiller ved at bruge kort, der passer til ens strategi. Du kan give kort videre til din modspiller, hvis du ikke skal bruge dem. De gør det samme, så du også kan risikere at modtage spillekort, som ikke nødvendigvis passer ind i din planlagte strategi. Vær opmærksom på at spillet kun kan spilles sammen med grundspillet, 7 Wonders Duel. Det specielle ved 7 Wonders Duel Pantheon er at 2 spillere kan duellere. Så find din bedste ven, din værste fjende, din far eller en anden person og udfordr ham eller hende til en spændende duel. Udvidelsen kan alle over 10 år være med til at spille. Én duel tager typisk 45 minutter. 7 Wonders Duel og udvidelsen Pantheon findes også på dansk.  

Spillet indeholder:

 • Spillebræt
 • Kort
 • Markører
 • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation