MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-30%

Arkham Horror - The Card Game - Engelsk

#ENI-FAHC01
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 2 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 120 minutter
279,00 DKK
Spar 30%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Hvis du er vild med et godt gys, så tag ud på et uhyggeligt eventyr i Arkham Horror, der både er et kortspil og rollespil på samme tid.Arkham Horror - The Card Game | Lev dig ind i en ny verden

Arkham Horror - The Card Game, er et Living Card Game hvor du og din medspiller skal påtage hver jeres rolle. Spillet er nemlig både et kortspil og et rollespil, hvor I kan leve jer fuldt ind i jeres roller.

Arkham Horror er et uhyggeligt spil fyldt med monstre, mysterier og galskab!

I spillet vil du og din ven få hver jeres rolle at spille, hvor I vil befinde jer i den stille New England by, Arkham. I spillet vil du opdage, at du både har talenter, men også en masse fejl.

Måske føler du et behov for at dække dine fejl fra onde ting i fortiden, så du ikke får hæmmet din efterforskning af at bevare stilheden og beskytte byens folk.

Enhver handling har en konsekvens

I spillet vil du få dit eget personlige deck, der viser dine svage og stærke sider. Disse kort vil blive dine ressourcer til at løse de skræmmende mysterier, som skal løses sammen med en ven. I vil møde monstre, mysterier og hjemsøgte huse i hver af jeres Arkham eventyrer.

I spillet vil enhver af jeres handlinger have konsekvenser af spillets gang. Måske ender du med at brænde Arkhams bygninger til grund, eller måske ender du med at miste besindelsen?

Prøv jer frem, og mærk, at hver gang I foretager en handling, så bliver I også bedre rustet og mere kloge på de kommende opgaver i spillet.

Spillet indeholder:

 • Kort
 • Markører
 • Engelske spilleregler

 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation