MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Baluba

#SB-VEN0268
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogDansk
alder5+
spilletidOp til 30 minutter
159,00 DKK

Ikke på lager

I dette vanvittige jungleræs, gælder det om at være den første til at nå frem til frøkongen. Kan du bane vej gennem den farefulde jungle før dine modstandere?Baluba: Et sjovt brætspil for børn

Tag med på jagt gennem den farefulde jungle, når du skal kæmpe om at nå først frem til frøkongen. I dette hyggelige familiespil, begynder turen ved lejrbålet, og bevæger sig over skrøbelige hængebroer, gamle træstammer og vilde vandfald. Det gælder om at nå først frem til frøkongen, men pas på, at du ikke ender i vandet!

Lærerigt for børn

Baluba er et yderst lærerigt spil for yngre børn. Med Baluba kan børnene få trænet deres sanser og hukommelse, da spillet bygger på held og god hukommelse. Et rigtig sjovt brætspil for hele familien.

NOMINERET TIL ÅRETS BørneSPIL 2018

Baluba blev nomineret som årets børnespil i 2018 af Legebranchen. Læs mere her. 

Prisen udmærker sig ved at det er familier og institutioner der nominerer, tester spillene og til sidst udvælger vinderspillet. 

Spilleregler:

Hver spiller skal vælge en spillebrik og en matchende spillemarkør. Dernæst skal hver spiller vælge en dyreven. Når det er gjort, skal spillebrikken placeres på et af de fire startfelter. Nu skal dyrene blive skubbet gennem junglen, og hvis du havner i stenene i vandfaldet, på hængebroen eller træstammen, så må din dyreven gerne hjælpe dig. Du har dog ingen hjælp i junglen, for her skal du klare dig selv.

Vinderen er den, der først når frem til frøkongen.

Spillet indeholder:

 • 1 spilleplade
 • 1 terning
 • Markører
 • Træbrikker
 • Danske regler

 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation