MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Betrayal at House on the Hill 2nd Edition

#SB-ENI-HAS26633
Værd at vide
antal spillere3 - 6 spillere
sprogEngelsk
alder12+
spilletidOp til 60 minutter
329,00 DKK
Spar 25%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Er du klar til noget af et gys, når du er ude at køre en mørk og regnfuld aften med dine venner? Her finder I et stort gammelt hus, der er fyldt med mysterier og monstre!Betrayal at House on the Hill | Gør klar til et gys

I er ude at køre en mørk og stormfuld aften, da bilen bryder sammen. I ser noget lys længere oppe på en bakke, hvor der ligger et gammelt hus. Da I banker på døren, er der ingen der åbner.

 

Pludselig åbner døren af sig selv, og inde bag døren, kan I se en oplyst hal.

 

Da I træder ind i hallen, går døren i med et brag bag jer! Døren er låst, og hvad gør I så nu? Hvordan kommer I ud?

Hvem vil forråde de andre?

For at komme ud af huset igen, skal I først udforske stedet.

Betrayal at House on the Hill, er et horror-spil, hvor hver spiller skal vælge en karakter. I skal nu udforske hvert et rum, der byder på mange mystiske væsener. Her vil I møde monstre og spøgelser og en masse mærkelige varsler.

I al hemmelighed vil en af jer forråde de andre, men hvem bliver skurken? Og kan de andre spillere stoppe skurken, inden det er for sent?

Spilleregler:

I spillet vil der være 50 forskellige scenarier, og ingen ved på forhånd, hvordan spillet vil blive afgjort. I kan være mellem 3 og 6 spillere, hvor et spil nemt kan vare op til en times tid.

Undervejs vil I møde nogle udfordringer, og efterhånden som spillet er i gang, er der en spiller, som bliver udpeget til skurken.

 

De andre spillere er nu helte, der skal forsøge at stoppe skurkens onde planer, om at genskabe Frankensteins monster, ofre heltene til kødædende planter, slippe en zombie apocalypse løs og andre forfærdelige scenarier.

 

Spillet foregår på engelsk, og der er en del tekst på kortene. Det er derfor en fordel, hvis nogle af jer er gode til engelsk.

Spillet indeholder:

 • Karakterkort
 • Plastikfigurer
 • Markører
 • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation