MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Bordcurling

#CURL4ALL
Værd at vide
349,00 DKK

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Er du stor fan af Vinter-OL, så kender du sikkert til curling. Nu kan du faktisk få selve spillet i en lækker bord-version, der kan tages med overalt.Bordcurling: Curl4All | Spil curling hjemme i stuen

Curl4All har udviklet et rigtigt sjovt selskabsspil, som hele familien kan være med til. Bordcurling bringer en masse underholdning med sig, hvor I kan få lov at spille det populære Vinter-OL spil, hvor end I befinder jer - der skal bare være et bord i nærheden, eller masser af plads på gulvet.

Med Bordcurling får I et spil, der er lige til at pakke ud og spille med på et stuebord. Spil Bordcurling overalt! Tag det med i sommerhuset, der helt sikkert vil blive et kæmpe hit. Alle aldre fra 5 år kan være med!

Spilleregler:

I Bordcurling: Curl4All kan I være mellem 1-6 spillere. Spil 2 mod 2 eller hold mod hold. Det hold der starter, skal lade sin curlsten glide ned langs brættet mod scoringsfeltet i midten. De forskellige cirkler på banen giver nogle forskellige point. Den spiller eller hold, der har flest point, vinder.

Spillet indeholder:

 • 1 stk. “is”-bane med endebander (47,5 x 190 cm)
 • 6 gule curlsten
 • 6 røde curlsten
 • Spilleregler på dansk og andre sprog

 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation