MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Cards Against Humanity - Green Box Expansion

#VR-SB-SBDK202
Værd at vide
antal spillere4 - 6+ spillere
sprogEngelsk
alder18+
spilletidOp til 30 minutter
245,00 DKKPå lager

Har du en super gakket hjerne, og kan du sammensætte nogle sætninger, der vil få dine venner til at væmmes ved dig? Det populære Cards Against Humanity er nu klar med hele 300 nye frygtelige udsagn til festen i denne Green Box Expansion.
Cards Against Humanity - Green Box Expansion: Festspillet til frygtelige mennesker

Cards Against Humanity er det ultimative festspil, der virkelig vil sætte gang i både grin og masser af underholdning. Et anderledes og bindegalt spil, da du og dine venner, skal sammensætte nogle sætninger, der ikke giver nogen som helst mening. Det gælder om at have den mest gakkede hjerne i dette spil. Cards Against Humanity har længe været et populært spil til festerne, og nu kan du få fat i en udvidelse til grundspillet, hvor du får hele 300 nye kort i boksen.

Se det originale grundspil Cards Against Humanity INTL her.

Spilleregler:

Spillet er meget simpelt. Det går faktisk bare ud på, at hver runde er der en spiller, som trækker et sort kort. Dette kort indeholder et spørgsmål. Nu skal alle spillerne, så svare på spørgsmålet, så hele sætningen ikke giver nogen som helst mening. Det gælder om at have det sjoveste og mest frygtelige svar. Svarene er de hvide kort, og den spiller, der havde det sorte, skal nu vælge hvem der vandt runden.

Med Cards Against Humanity - Green Box Expansion får i nu hele 300 nye frygtelige udsagn, så I kan få timevis af underholdning til festen.

Spillet indeholder:

 • 230 hvide kort
 • 70 sorte kort

Cards Against Humanity - Green Box Expansion er på engelsk.


Mere fra Cards Against Humanity serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation