MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Catan: Family Edition (Engelsk)

#SB-CN7003
Værd at vide
antal spillere3 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder10+
spilletidOp til 60 minutter
249,00 DKKPå lager

Opdag "Catan" som aldrig før! Med et seksdelt vendbar bræt er der nu endnu flere spiloplevelser og overraskelser i vente. Er du parat til at indtage øen?Tag familie eller venner under armen og træd ind i Catan's betagende univers! I kan blive de sande herskere af øen på mindre end en kvarters tid. Føl suset, når du opfører bosættelser og udforsker øens hemmeligheder.

Catan skjuler rigdomme som solmodent korn, lækker uld, funklende malm, solidt træ og værdifuld mursten. Udnyt dem med snilde, og skab pulserende byer og betagende landemærker. Men glem ikke: Handel er nøglen til sejr! Brug din charme, forhandlingsevne og byttefærdigheder for at overgå dine modspillere!

Men pas på, for Catan's veje er fyldt med udfordringer! En rival kan blokere din rute, eller den listige røver kan dukke op og tage dine skatte. Har du, hvad der skal til for at blive den ubestridte hersker af Catan?

Lad dig fortrylle af Catan's verden - det er ikke bare et brætspil; det er en oplevelse fyldt med taktik, spænding og endeløse eventyr!


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation