MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

DC Comics Puslespil 2 pak - 1000 brikker

#MA-6065686
Værd at vide
antal brikker1000
139,00 DKKPå lager

Oplev nostalgien med disse enestående retro-puslespil af Superman og Batman! En must-have for alle tegneserieentusiaster!Tag et nostalgisk dyk ind i verdenerne af Superman og Batman med disse unikt designede puslespil. Nyd synet af Superman i hans legendariske bedrift, hvor han redder en familie i deres bil, og Batman omgivet af klassiske elementer fra hans historie. Disse puslespil tilbyder en nostalgisk rejse og er ideelle til at samle og udstille som en del af din indretning.

Disse puslespil består af 1000 dele og lover at levere underholdning og en følelse af præstation, når hvert stykke falder på plads. I hver pakke finder du også en eksklusiv plakat, der matcher puslespillets motiv, hvilket gør dem til den perfekte gave til enhver fan af Superman og Batman.

Dyk ned i den spændende verden af DC Comics' mest ikoniske figurer. Spin Master har skabt disse puslespil med omhu og opmærksomhed på detaljer, hvilket sikrer en fremragende puslespilsoplevelse. Anbefales til alle fra 12 år og opefter.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation