MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dejlige Danmark

#SB-LPFI7048
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 6+ spillere
sprogDansk
alder10+
spilletidOp til 30 minutter
179,00 DKK

Ikke på lager

Et morsomt quizspil der giver smil på læben, og uden tvivl vil give alle spillere en masse sjov og unyttig viden om det herlige danske land!dejlige danmark

Dejlige Danmark er et sjovt og lidt anderledes quizspil, da det handler om at placere en række begivenheder, på de rigtige tidspunkter, i danmarkshistorien.

Med dette skønne og sjove quizspil kan du teste din og dine venners viden om dejlige Danmark, og helt sikkert lære en masse nyttig og unyttig viden om det danske land. Både når det gælder danmarkshistorien, men også alle de sjove facts, som fx hvornår broccoli for første gang kunne købes i Danmark.

Spillepladen fungerer ligesom en tidslinje, og det er jeres opgave undervejs at få placeret en masse spørgsmål i de rigtige år. Når det bliver din tur, skal du placere din brik på det årstal, du tror, er rigtigt, og hvis du har ret, får du point!

Derudover kan Dejlige Danmark også spilles på en anden måde. Her får man en række af de historiske begivenheder, som man derefter skal prøve at placere i korrekt rækkefølge på en tidslinje. Denne version kan desuden også spilles alene.

Det er altså blevet tid til at fremgrave den gode tidsfornemmelse og en masse sjov og unyttig viden om det ganske, danske land!

SPILLET INDEHOLDER:

 • 200 kort
 • 1 spilleplade
 • 32 brikker
 • 8 kuber
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation