MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dominion: Cornucopia & Guilds 2nd Edition

#SB-RGG0665
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder10+ - 18+
spilletidOp til 60 minutter
289,00 DKKPå lager

Oplev anden udgave af Cornucopia & Guilds – hvor efterårsfester og håndværkernes mesterværker forenes.Cornucopia: Efterårssæsonen er kommet, og det er tid til høst og festligheder. Landbruget har gjort store fremskridt, og nu er det tid til at fejre med landsbyboerne. De har arbejdet hårdt med at høste høet, og nu venter en række underholdende aktiviteter. Fra overdådige banketter til den årlige næse-stjæle-konkurrence og de sjove, men dødsensfarlige narre, der kæmper til døden. Cornucopia handler om variation og mangfoldighed, og vil tilføje en ny dimension til dit spil.

Guilds: I en tid, hvor alle bekymrer sig om jobs, er det blevet populært at tilslutte sig en lav og mestre et håndværk. Om det er skomageri, bagning eller stenhuggeri, så har hver lav sin egen unikke tilgang. I Guilds kan du samle mønttokens, som du kan bruge senere, og få ekstra fordele ved at investere mere i dine kort. Din rådgiver mener, at kontrol over stenhuggerne er nøglen til verdensherredømme, og nu har du chancen for at bevise det.

Denne udgave kombinerer det bedste fra den 5. (Cornucopia) og 8. (Guilds) Dominion-udvidelse og kan ikke spilles alene. For at spille med Cornucopia & Guilds skal du have grundspillet Dominion, som indeholder de nødvendige basis kort og regelbog.

Dyk ned i Cornucopia & Guilds og oplev en verden af efterårsfestligheder og håndværkermagi. Gør dig klar til at udvide dit Dominion-univers med nye strategiske muligheder og uendelig spilleglæde.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation