MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dropin Hood

#BEX-517-030
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidCa 10 minutter
199,00 DKK

Ikke på lager

I dette hyggelige havespil, kan hele familien være med. Her gælder det om at have det bedste boldøje, ramme plet og først nå 50 point.Dropin Hood

Har du det bedste boldøje, og er du den første der når 50 point vinder du? I Dropin Hood skal du kaste små spyd og ramme så tæt på det indhegnet område og helst i for at få point.  

Dropin Hood er opfundet i Danmark og minder lidt om Petanque. Her skal man i stedet kaste med små spyd der har en golfbold i enden og ramme eller lande tættest på de markerede områder.

Dropin Hood: Et hyggeligt havespil for personer i alle aldre.

Et hyggeligt havespil som ville kunne spilles af hele familien. Dropin Hood tager ikke langtid at spille men til gengæld er det sjovt. I alt sin enkelthed handler det om at ramme plet med de små spyd og være den første til at nå 50 point.

Dropin Hood ligner Petanque, så hvis du kender det, vil du have nemt ved at spille Dropin Hood, og her har du mulighed for at få gang i det indre barn. I Dropin Hood kan man spille 2-4 spillere. Spillet tager ca. 10 min at spille og alderen er 8+.

Spilleregler:

Først skal man markere det område hvor spyddene skal ramme. Herefter skal man fordele spyddene mellem hver spiller og på skift kaste Når de 6 spyd er kastet, tæller man pointene og derefter kaster man på ny, men man ligger bare den nye score til de point man allerede har. Spiller er slut når der er en spiller der har nået 50 point. Så find dit bedste underhåndskast og boldøje frem og få først 50 point.

Spillet Dropin Hood indeholder:

 • 6 kastespyd
 • Pose til opbevaring
 • 3 bånd til målområder
 • Pløkker
 • 1 spillevejledning på dansk

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation