MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Flick'em Up! - Dansk

#ENI-ZMG30000ND
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder10+
spilletidOp til 60 minutter
79,00 DKK
Spar 74%  ift. Vejl. Pris.På lager

Vil du følge lov og orden eller vil du bryde loven og være en bandit for en stund? Lad som om du befinder dig i det vilde vesten, når du spiller Flick ’em Up og kæmper mod dine rivaler. Spil dette spil med 2-8 spillere. Anbefales til alle i alderen 10 år og derover.Velkommen til det vilde vesten!

I Flick ’em Up kan du vælge enten at slå dig sammen med Sheriffen eller banditterne fra Cooper Klanen. Der er 10 forskellige scenarier, hvor du kan kæmpe mod dine rivaler, som man kender det fra det vilde vesten.

Spillet bygges først og fremmest op af de plastik brikker, der medfølger. Det er sjovt at bygge den øde western by op fra bunden, da der er mange forskellige brikker. Der er alt lige fra bygninger, tønder og kaktusser til figurer, cowboybrikker og hatte.

Sådan spilles spillet

Du spiller ved at knipse din brik rundt i byen. Der er 3 væsentlige handlinger i dette spil. Du kan gå ind i bygninger, du kan gemme dig eller du kan skyde. Det handler om at ramme sine modstandere og undgå selv at blive ramt, når dine modstandere går efter dig.

Hvis det lykkes dig at knipse din brik igennem dørene på en bygning er du inde i bygningen. Der kan være en udfordring ved at gå ind i en bygning. Eksempelvis skal der foregå en duel, hvis to modstandere er inde i den samme bygning. Du skyder ved at se om du kan ramme en modstanders figur. Hvis modstanderen bliver ramt og han vælter af det, så er han ramt og såret.

De 10 forskellige scenarier handler om forskellige situationer i det vilde vesten. Uanset hvilket scenarie der spilles, så handler det om at have flest mænd i live efter kampen. Har du det, så vinder du.

Et spil tager cirka 45 minutter at gennemføre og der kan være 2-8 spillere med i et spil. Det betyder at du sagtens kan spille det med din ven, men du kan også spille det med hele familien. Alle fra 10 år og opefter kan få en hel masse sjov ud af dette spil.

Spillet er på dansk og med danske spilleregler, der er meget enkle. I er hurtigt i gang med dette sjove og underholdende spil. Du kan også finde spillet på engelsk her.

VINDER AF GULDBRIKKENS Familiespil 2016

Flick ’em Up! vandt guldbrikkens Familiespil i 2016. Læs mere her.

Guldbrikken er Danmarks mest prestigefyldte brætspilspris og sammenligner sig med den tyske pris: Spiel des jahres.

Spillet indeholder:

 • 12 figurer i plastik
 • 12 vendbare hatte i pap
 • 10 cowboybrikker i plastik
 • 6 bygninger i pap
 • 1 galge i pap
 • 72 markører i pap (dynamit, revolvere, rifler m.m.)
 • 36 spildele (tilbehør som eksempelvis kaktusser, tønder m.m. i blandet pap og plastik)
 • 1 sæt danske spilleregler


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation