MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Fodbold Kroket

#BEX-517-010
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogDansk
alder5+
spilletidOp til 30 minutter
325,00 DKKPå lager

Nu kan du spille kroket på en ny og anderledes måde, end hvad du kender til. Elsker du fodbold, så er Fodbold Kroket lige noget for dig. Kan du sparke bolden gennem buerne før dine modstandere?Fodbold Kroket: Spil kroket med fodbolde!

Fodbold Kroket er en helt ny version af kroket. Et underholdende udendørs spil for hele familien. Alle kan være med til Fodbold Kroket, og det er især en fordel for dig, hvis du allerede er super god til fodbold. I Fodbold Kroket vinder du nemlig spillet med fodbolde i stedet for en kølle og nogle små bolde, som du skal ramme køllen med. Her gælder det om at bruge dine ben, og være den første til at sparke bolden gennem buerne.

Spilleregler:

Først skal I bestemme, hvem der skal starte spillet. Så skal I placere jeres bold ved siden af startpælen, og nu gælder det så om at sparke bolden gennem buerne. Når det er gjort, så skal I ned og runde ved vendepælen, gå tilbage til buerne, og til slut ramme målepælen.

Hvis du er den første til at ramme målepælen, så vinder du spillet ved at sparke resten af dine modstanderes bolde ud af banen ved at ramme med din egen bold. Så snart det er gjort, så er spillet vundet.

Kan du takle de andre i dette underholdende spil?

Spillet indeholder:

 • 4 fodbolde
 • 2 pæle
 • 10 buer
 • 1 pose
 • Regelbog

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation