MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Gigant Mikado

#BEX-519-030
199,95 DKKPå lager

Mikado kender de fleste børn. Men ville det ikke være endnu sjovere at spille med KÆMPE Mikadopinde ude i haven?Gigant Mikado | Sjovt havespil for familien

Mikado har eksisteret i årevis, og er primært kendt for de små pinde, som man nemt lige kan tage et spil med på stuebordet. Spillet er simpelt, og mange kender det fra barnsben af, som var et rigtig hyggeligt spil. Nu kan du dog også få fornøjelsen af at bringe spillet udenfor, og så endda med nogle store gigantiske Mikadopinde!

Spilleregler:

Selvom du får nogle kæmpe pinde med i dette spil, så er der stadig de samme klassiske regler. Gå udenfor og hold alle pinden op i lodret position. Måske skal I være to mand til at holde dem i første omgang. Tæl så ned, og giv slip! Lad pindene falde ned til jorden, hvor de danner en bunke.

Nu skal hver spiller forsøge at tage en pind ud af bunken. Imens en spiller tager pinden ud, så må den ikke skubbe til nogle af de andre pinde. Hver pind giver nogle point, og du må fortsætte med at spille, indtil du kommer til at skubbe til en anden pind. Når det er sket, så er det den anden spillers tur til at give et forsøg. Til slut tæller i jeres point sammen, hvor farverne giver nogle forskellige pointantal:

Grøn: 15 point.

Blå: 10 point.

Gul: 5 point.

Spillet indeholder:

 • 25 pinde (14 røde, 5 blå, 2 grønne, 1 sort)
 • Net til opbevaring
 • Spilleregler

Specifikationer:

 • Størrelse: 95 x 1 cm
 • Vægt: 2 kg
 • Materiale: Birketræ

 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation