MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Harry Potter Hogwarts Battle Deck

#ENI-VR-DB104
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 60 minutter
339,00 DKK
Spar 32%  ift. Vejl. Pris.På lager

Frem med tryllestaven, for der er lagt op til kamp mod ondskaben på Hogwarts. Samarbejd med dine bedste kammerater om at besejre skurkene.Harry Potter Hogwarts Battle | Mørke kræfter truer Hogwarts

Harry Potter Hogwarts Battle er et strategispil, hvor I kan være op til 4 spillere. Vil du helst være Harry Potter, Hermione, Ron eller Neville?

I skal hver vælge jeres egen karakter fra den magiske verden, hvor I skal have et tæt samarbejde. I er en flok studerende, der går på den bedste skole for troldmænd og troldkvinder - nemlig Hogwarts! Men mørke kræfter truer skolen, og I skal sørge for at forstærke skolens forsvar og besejre de onde skurke.

Spilleregler:

I Harry Potter Hogwarts Battle skal I være mellem 2-4 spillere. Vælg hvilken karakter I hver især vil være. Herefter får I jeres eget unikke sæt kort, der skal bruges til at skaffe ressourcer.

I løbet af spillet vil I undervejs samle flere kort med på jeres vej. Her kan der være kort med velkendte karakterer, trylleformularer og nogle magiske ressourcer. I kan også være heldige at få kort, som vil give jer mere livskraft eller bekæmpe skurkene.

Spillet går i den grad ud på samarbejde, hvor det handler om at stå sammen for at besejre alle skurkene, der truer Hogwarts.

Spillet indeholder:

 • Spilleplade
 • Kort
 • Markøre
 • Tegninger
 • Engelske spilleregler

 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation