MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Ingemann: Kongerækken - 1000 brikker

#ZE-Konge
Værd at vide
sprogDansk
antal brikker1000
199,00 DKKPå lager

Opdag Danmarks tusindårige monarki, brik for brik! "Kongerækken" - et 1000-brikkers puslespil, der bringer historien til live med Morten Ingemanns skarpe humor.Tag på en opdagelsesrejse gennem Danmarks fornemme kongelige historie med puslespillet "Kongerækken". Dette særlige puslespil, bestående af 1000 brikker, inviterer dig til at udforske det danske monarkis rige saga, som tæller mere end et årtusinde, gennem en samling af portrætter. Disse portrætter, alle præget af Morten Ingemanns unikke, skarpe tegnestil og hans evne til at fange figurerne med humor og indsigt, omfatter alle fra de tidligste til de nuværende regenter.

Til trods for de historiske usikkerheder omkring de første kongers udseende, har Ingemanns kreative geni og intuitive fortolkning bragt disse skikkelser til live på en måde, der både er underholdende og tankevækkende. "Kongerækken" er mere end blot et puslespil; det er en lærerig rejse, der formidler et stykke Danmarks historie på en interaktiv og fængslende måde.

I æsken finder du ikke kun de nøje udvalgte brikker, men også en dybdegående biografi for hver regent, tilgængelig på både dansk og engelsk, som belyser deres vigtigste bidrag og bedrifter gennem tiderne. Et unikt klassefoto med nummererede silhuetter af regenterne hjælper dig med let at identificere hver enkelt og fordybe dig yderligere i deres historier.

"Kongerækken" puslespillet er en perfekt måde at forbinde sig med Danmarks kongelige fortid, mens man bliver underholdt og udfordret. Det er en ideel gave for historieelskere, puslespilsentusiaster, eller enhver, der værdsætter en dybere forståelse af de skikkelser, der har formet Danmarks historie.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation