MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Jaipur

#ENI-SCJAI01EN
Værd at vide
antal spillere2
sprogDansk
alder10+
spilletidOp til 30 minutter
149,00 DKK

Ikke på lager

Hvem er den bedste handelsmand? Et handelsspil der er nemt at lære og hurtigt at spille. Et brætspil for to personer.Du er en af de to mest magtfulde handlende i byen Jaipur, hovedstaden i Rajasthan, men det er ikke nok for dig, fordi kun købmanden med to " Maharajaens segl" vil have det privilegium at blive inviteret til Maharajaens hof. Du bliver derfor nødt til at gøre det bedre end din direkte konkurrent ved at købe, bytte og sælge til bedre priser, alt imens du holder øje med begge dine kamelbesætninger.

 

Jaipur er et hurtigt kortspil, en blanding af taktik, risiko og held. Det er simpelt men elegant.

Hvis du tager kort, så skal du enten tage alle kamelerne, tage 1 kort fra markedet, eller bytte mellem to og fem kort mellem markedet og dine kort på hånden.

Hvis du sælger kort, så må du kun sælge en slags, og du får pengebrikker for dine solgte kort. Men pengebrikkerne falder i værdi efterhånden som markedet bliver mættet, så du skal være først. men du får også flere pengebrikker, jo flere ens kort du sælger på samme tid, så det kan (måske) betale sig at vente? Du kan slet ikke sælge kameler, men de er gode til at lave hurtige byttehandler med, og den der har flest til sidst, får penge for dem, så dem skal du også holde styr på.

 


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation