MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Joking Hazard - udvidelse 3

#VR-SB-SBDK0610
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogEngelsk
alder18+
spilletidOp til 60 minutter
149,00 DKK
Spar 25%  ift. Vejl. Pris.På lager

Joking Hazard har lavet en tredje udvidelse til spillet. Få 100 nye kort til grundspillet, der vil gøre spillet endnu mere sjofelt og yderst underholdende for voksne.Joking Hazard Udvidelse 3

Joking Hazard er skabt af Cyanide & Happiness, og er et offensivt og virkelig underholdende selskabsspil for voksne. Du skal have grundspillet for at spille med denne udvidelse, hvilket er den tredje i rækken.

Du får hele 100 nye kort, der tilføjer spillet et helt nyt twist.

Spilleregler:

I kortspillet skal du samle dine mest offensive venner, der ikke har noget filter. Joking Hazard er nemlig et kortspil for voksne, der er med på en hyggelig aften, som kan blive yderst pinlig og grænseoverskridende.

 

Joking Hazard kan spilles med 3-10 mennesker, og er perfekt til en aften med lidt alkohol indenbords. I spillet skal der konkurreres, om hvem der skaber den slemmeste sætning. Hver spiller skal have 7 kort på hånden, og så skal der også vælges en dommer. Dommeren skal så vende et kort fra bunken. Herefter vil der så dukke to muligheder op:

 

Et sort kort - dette betyder, at dommeren selv skal starte med en sætning eller bidrage med slutningen af sætningen fra dommerens egen hånd, hvor de andre spillere skal færdiggøre sætningen.

 

Et rødt kort - dette betyder, at en bonusrunde vil starte. Her skal det røde kort ligge til sidst i sætningen, hvor spillerne skal komme med et bud på starten.

 

Vinderen af runden, er den der har formået at sammensætte den mest grænseoverskridende og sjoveste sætning.

Spillet indeholder:

  • 100 nye kort til Joking Hazard

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation