MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-21%

Jungle Speed

#ENI-AMDJS01NOR
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidCa 10 minutter
119,00 DKK
Spar 21%  ift. Vejl. Pris.På lager

I dette sjove familiespil gælder om at være hurtig. Meget hurtig. Er du den hurtigste, og kan komme af med dine kort før dine modspillere, vinder du.Jungle Speed

Er du hurtig på aftrækkeren? Og en smugle heldig, så har du mulighed for at vinde over dine modstandere i Jungle Speed. Dette hylende morsomme spil må enhver børnefamilie eje.  

Jungle Speed: Et hylende morsomt spil for personer i alle aldre

Et fantastisk spil som brude ejes af alle børnefamilier. Det er et hurtigt spil, som er meget enkelt. Det gælder om at være den hurtigste til at fange totempælen og komme af med sine kort.

Jungle Speed er et spil der er hurtigt at spille og som helt sikkert får alle op på mærkerne. For hvem se først at 2 kort er ens, og hvem når at få fat på totempælen inden sin modstander? I Jungle Speed kan man spille 2-10 spillere. Spillet tager ca. 15 at spille og alderen er 7+.

Spilleregler:

Totempælen bliver placeret så alle spillere kan nå den. Herefter får hver spiller en bunke kort. Personen der sidder til venstre for kortgiveren, starter med at vende sit øverste kort, og derefter går det på tur. Men skal altså ikke vende kortene på samme tid.

Når så 2 kort er ens i farven eller formen skal de 2, hvis kort er ens, når totempælen først. Den der fanger totempælen først skal aflevere de 2 kort der ens til den der ikke nåede totempælen.

Det gælder således om at komme af med sine kort først. Men undervejs kan der dukke kort op som ændre forudsætningerne for spillerne.

Så hvem vinder Jungle Speed?

Spillet indeholder:

 • 70 kort
 • 1 totempæl
 • 1 stofpose
 • 1 sæt spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation