MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-32%

KeyForge Call of the Archons

#ENI-FKF01
Værd at vide
273,00 DKK
Spar 32%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Træd ind i en ny verden i dette strategispil, der er fyldt med væsener og særlige evner. Intet er det samme i KeyForge: Call of the Archons, da hvert et deck er helt unikt!KeyForge: Call of the Archons | Intet er det samme

Richard Garfield har lavet et helt unikt spil, som verden aldrig har set før. I KeyForge: Call of the Archons bliver du præsenteret for starterspillet til et helt nyt spil. Dette er verdens første Unique Deck Game, hvor hvert deck er lige så unikt som hver enkelt spiller.

Du kommer ind i en ny verden i KeyForge, hvor alt er muligt.

I er to spillere til dette spil, der bliver kaldt Archons, som skal kæmpe om at smede nøgler for at låse op for hemmeligheder fra Smeltediglen. I vil støde på en kunstig verden, der er bygget af et uendeligt hav af planeter, som er fyldt med mystiske væsener, artefakter og specielle evner.

Der er ingen decks i dette spil, der er ens, så en kamp vil aldrig blive det samme. Dette gør spillet yderst nervepirrende og interessant på samme tid!

Spilleregler:

Vælg din modstander og begynd at spille dette fantastiske spil. Det er nu op til den enkelte at få samlet nok Æmber og Smeltediglens hemmeligheder. Det kræver dog en masse hjælp, som du vil finde i spillet. Du får brug for et træningsdeck, hvor du kan vælge mellem “Miss ‘Onyx’ Censorius” og “Radiant Argus the Supreme”, så du kan vinde over din modstander.

Der er lagt op til en hed kamp, hvor væsner kan kæmpe mod hinanden for at blive opgraderet. Bliver du den første til få fremtvunget tre nøgler før din modstander, så har du vundet spillet!

Hvis du gerne vil have en endnu federe oplevelse, så kan du tilføje nogle flere unikke decks til dit game med en udvidelse til dette grundspil.

Spillet indeholder:

 • Kort til spillet
 • Markører
 • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation