MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Kids Against Maturity

#VR-95049080
Værd at vide
antal spillere4 - 6+ spillere
sprogEngelsk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
207,00 DKKPå lager

Et sjovt familieselskabsspil, hvor det at være den værste er det bedste.
• DET BEDSTE FAMILIEUNDERHOLDNINGSSPIL – Kære udviklede forældre, Kids Against Maturity er det perfekte værktøj til at gøre leg og familiestid interessant. Er du træt af de samme gamle, forældede spil hver spilaften? Denne øjeblikkelige klassiker er lavet og spillet af forældre som dig. Med alderssvarende toilethumor og sjove hentydninger for voksne, kan det nydes af alle aldre. Bedste resultater opnås, når det spilles med 4 eller flere spillere.

• SPIL DET NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST – Et spil indeholder 500 spørgsmåls- og svarkort og en smart boks til opbevaring af det hele. Det er bærbart og et spil, der kan tages med overalt. Bliv en øjeblikkelig mester under camping, overnatninger, spilaftener, familiesammenkomster, sommerlejr, flyrejser og meget mere!

• DET ER ENKELT & ABSOLUT SJOVT – Kids Against Maturity kombinerer er en perfekt underholdende og morsom måde at bringe din familie sammen på.

• FÅ SPILLET I GANG PÅ SEKUNDER – Hver spiller får 10 hvide svarkort og skiftes til at stille de blå spørgsmålskort. Hver deltager vælger det sjoveste svar, og den spiller med flest morsomme svar vinder spillet.

• AMAZON.COM – Nummer ET bedst sælgende legetøj og spil i december 2020. Bedst sælgende familieselskabsspil i 2020

• OBLIGATORISK ADVARSEL – Humørløse hover-forældre og dem, der ikke sætter pris på pruttevitser, kan være uenige. FJERN VENLIGST ETHVERT KORT, SOM DU IKKE GODKENDER. En ting er sikkert; ligesom andre brætspil, får det dine børn væk fra deres telefoner, tablets, Fortnite og andre elektroniske enheder i mindst 30-90 minutter. 


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation