MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Klaps

#GI-74
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidOp til 30 minutter
109,00 DKKPå lager

Du kan sidde med den bedste vinderhånd, men ende ud med rigtige dårlige kort, hvis din modstander bytter kort med dig!Klaps

I Klaps gælder det om at komme af med dine kort hurtigst muligt!

Det lyder måske simpelt nok, men i dette spil er intet sikkert - for selvom du sidder med de bedste kort på hånden, kan du risikere at tabe det hele! I form af forskellige action-kort der har særlige egenskaber, kan du f.eks. risikere lige pludselig at skulle bytte kort med modstanderen, så du ender med en rigtig dårlig håndfuld kort.

Inden spillet begynder skal alle spillere have 10 kort. Det er altså disse kort, du skal prøve at komme af med. Dette gør du ved at lægge et kort ned, der 'stikker' det kort, der ligger øverst i bunken. Alternativt kan du vælge at rydde bunken eller lægge et af de såkaldte "action-kort"! Hvis du ikke kan, eller ikke har lyst til at lægge et kort, må du blot trække et kort op på hånden, hvorefter turen går videre.

Efter hver runde skal I tælle jeres point sammen, alt efter hvilken rækkefølge i kom af med jeres kort. Derefter kan I blande kortene og gøre klar til en ny runde. I sidste ende er det den spiller med flest point, der vinder spillet! I kan selv bestemme, om I vil spille et bestemt antal runder, hvorefter I tæller point, eller om I vil spille, til den første spiller når et bestemt antal point.

Spillet er hurtigt og sjovt og kan være helt svært at lægge fra sig, når man først er gået i gang! Hvem mon vinder, og hvem ender med at få Klaps? 

SPILLET INDEHOLDER:

 • 66 Kort
 • Pointblok og pen 
 • Danske spilleregler 

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation