MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Magilabyrinten

#SB-VEN0137
199,00 DKKPå lager

Spændende børne- og familiespil, hvor I skal være troldmandens lærlinge og finde magiske symboler i den magiske labyrint!magilabyrinten

Magilabyrinten er et sjovt og underholdende børne- og familiespil. 

Spillet er enkelt og nemt at lære. For spillerne gælder det kort fortalt om at samle 5 magiske symboler rundt omkring i en labyrint. 

Men vær på vagt - det er nemlig ikke en helt almindelig labyrint, men en magisk labyrint. Det betyder at labyrintens vægge er usynlige! Derfor gælder det også om at kunne huske i dette spil, så du ikke går ind i de samme usynlige vægge igen og igen.

I spillet skal I være troldmandens lærlinge, som nysgerrigt udforsker den magiske labyrint. I har en vigtig opgave, som I skal løse - nemlig at finde de magiske symboler. Opgaven lyder nem, men de store magikere driller jer. Nogle veje lukkes, mens skjulte tunneler findes.

I skal som lærlinge forsøge at mestre den magiske labyrint med jeres magnetiske brikker. Den spiller, der er den første til at få indsamlet fem magiske symboler, vinder spillet! 

Spillet er virkelig spændende, men samtidig simpelt og hurtigt at lære, og kan forklares i tre steps:

1: Flyt din magiker
2: Undgå de usynlige vægge
3: Saml magiske symboler

Magilabyrinten er kåret som Årets Børnespil i Norge 2010, Kinderspiel des Jahres i Tyskland 2009 og var nomineret til Årets Børnespil i Danmark 2010. 

SPILLET INDEHOLDER:

 • 1 x spilleplade + trævægge 
 • 4 x magnitiske brikker + kugler 
 • Danske spilleregler 

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation