MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
60 56 99 40
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Mixing Box Deluxe

#JH-859575007255
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder12+
spilletidOp til 60 minutter
349,00 DKK

På lager

Mixing Box Deluxe er en flot og lækker udvidelse af det nuværende Mixing Box. Denne flotte og eksklusive udgave er mere end en udvidelse af det nuværende Mixing Box. Det er en gennemført oplevelse, med garanti for nærvær, grin og sjov. Hvem skal du spille med?Spillet indeholder foruden den nye og forbedret spilleplade med nye fede detaljer og felter, som enten gør det nemmer eller sværere at komme hurtigt rundt på pladen.
1000 kort fordelt på 10 kategorier som f.eks. I kærlighedens tegn, Lande, by og seværdigheder, krig, sport og fritid, jobtitler og flere endnu, som bruges gennem spillets 3 omgange: tale, mime og ét ord. Hvilket gør, at sværhedsgraden stiger hver omgange og sætter hukommelsen på prøve og udfordrer dig og dine talegaver.

Mixing Box Deluxe kommer i en flot æske hvor der virkelig er kredset om detaljerne på især æskens forside, som har forskellige hologrammer på. Det betyder du ikke bare får et sjovt spil men også et flot spil, der kan stå fremme, der nemt kan tages frem når der skal spilles. 
Om det er med vennerne, familien, kollegaerne eller hvis din fest trænger til lidt ekstra god underholdning, er  Mixing Box Deluxe spillet der med garanti gider dig masser af grin og sjove episoder. 


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation