MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Pearls

#SB-LPFI7454
89,00 DKKPå lager

Dyk til havets bund og find smukke, værdifulde perler. Samler I nok af de rigtige perler, kan I lave dem til endnu mere værdifulde perlekæder, der kan sælges på det lokale marked.Pearls

I Pearls skal I på jagt efter flotte, skinnende perler der gemmer sig på havets bund. Dyk ned i det dybblå hav og se hvad I finder - men I kan ikke holde vejret for evigt, så undervejs i spillet skal I op til overfladen og sælge jeres fund. 

Når I finder de værdifulde perler, kan I forsøge at sælge dem på de lokale markeder. I kan også lave perlerne til flotte og særligt værdifulde perlekæder, hvis I samler nok af de rigtige perler.

Nogle perle-kort scorer mange point, men er til gengæld også mere sjældne, mens andre kort ikke giver mange point, men kan findes oftere. Disse perle-kort, der ikke giver mange point i sig selv, kan dog også gemmes på hånden, så I kan få det nødvendige antal til at lave en smuk halskæde. Derfor kan kort med færre antal perler altså også være værdifulde i spillet. 

Man må dog maskimalt have ti kort på hånden ad gangen - derfor skal I også tænke godt over hvilke perler i sælger og hvilke I gemmer for at lave til perlekæder. Ved spillets afslutning giver alle perler og perlekæder i din point-bunke plus-point, mens dine perle-kort på hånden giver minus-point. 

Den spiller, der ved spillets afslutning har flest point samlet set, vinder spillet. 

SPILLET INDEHOLDER:

  • 110 x Kort
  • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation