MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Pearls

#SB-LPFI7454
Værd at vide
anbefalet alder6+
spilletid15 min.
sprogDansk
89,00 DKK

På lager

Dyk til havets bund og find smukke, værdifulde perler. Samler I nok af de rigtige perler, kan I lave dem til endnu mere værdifulde perlekæder, der kan sælges på det lokale marked.Pearls

I Pearls skal I på jagt efter flotte, skinnende perler der gemmer sig på havets bund. Dyk ned i det dybblå hav og se hvad I finder - men I kan ikke holde vejret for evigt, så undervejs i spillet skal I op til overfladen og sælge jeres fund. 

Når I finder de værdifulde perler, kan I forsøge at sælge dem på de lokale markeder. I kan også lave perlerne til flotte og særligt værdifulde perlekæder, hvis I samler nok af de rigtige perler.

Nogle perle-kort scorer mange point, men er til gengæld også mere sjældne, mens andre kort ikke giver mange point, men kan findes oftere. Disse perle-kort, der ikke giver mange point i sig selv, kan dog også gemmes på hånden, så I kan få det nødvendige antal til at lave en smuk halskæde. Derfor kan kort med færre antal perler altså også være værdifulde i spillet. 

Man må dog maskimalt have ti kort på hånden ad gangen - derfor skal I også tænke godt over hvilke perler i sælger og hvilke I gemmer for at lave til perlekæder. Ved spillets afslutning giver alle perler og perlekæder i din point-bunke plus-point, mens dine perle-kort på hånden giver minus-point. 

Den spiller, der ved spillets afslutning har flest point samlet set, vinder spillet. 

SPILLET INDEHOLDER:

  • 110 x Kort
  • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation