MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Poetry for Neanderthals - NSFW

#ENI-EKGPOETRY-NSFW3
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogEngelsk
alder16+ - 18+
spilletidOp til 30 minutter
199,00 DKKPå lager

Oplev det hylende morsomme "Poetry for Neanderthals: NSFW Edition", hvor du får dine venner til at gætte friske og frække sætninger"Poetry for Neanderthals: NSFW Edition" er et vildt og våget voksenspil, der tager festen til nye højder. Inspireret af det klassiske spil Taboo®, skal spillere her tjene point ved at få deres holdkammerater til at gætte på ord og udtryk. Forestil dig udfordringen i at få bedstemor til at gætte på udtryk som "nudist strand", "mile høj klub", eller "banan hængekøje", uden at bruge mere komplekse ord.

Men pas på! Hver gang du snubler og bruger et ord med mere end én stavelse, har det andet hold ret til at "straffe" dig med et kærligt slag fra den 2-fods oppustelige Spank Stick. Dette sjove twist tilføjer en ekstra dimension af latter og skørhed til spillet, hvilket gør det til en perfekt isbryder for voksne fester.

Uanset om du ser frem til en aften med venner, eller en lidt anden spilaften, leverer "Poetry for Neanderthals: NSFW Edition" masser af grin, udfordringer, og måske en smule rødmen. Dette spil er sikret at bringe en ny, skør dynamik ind i dine sociale sammenkomster, og hvem ved – måske finder du ud af, at at blive spanket ikke er så slemt endda?


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation