MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
60 56 99 40
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Prisgaranti

Prisgaranti hos Nordisk Spil

Vi kæmper hver dag for at gøre gode brætspil og puslespil tilgængelige for så mange som muligt for at understøtte vores vision om "kvalitetstid og offline hygge". Det gør vi blandt andet ved at tilbyde de bedste priser i hele landet!

Vi er en lille familiedrevet webshop og selvom vi altid forsøger at sætte prisen så lavt som muligt og løbende holder øje med markedet kan der være varer, hvor vi ikke har fået matchet prisen. Skulle du mod forventning finde en billigere pris hos en anden dansk forhandler så tilbyder vi at matche prisen. Du skal blot kontakte vores kundeservice på [email protected] så retter vi prisen. Skriver du til os inden du bestiller sætter vi varen ned men du kan også roligt bestille og så sende ordrenummeret til os efterfølgende så refunderer vi differencen med det samme. 

Har du allerede placeret en ordre, kan du inden for 14 dage efter modtagelse få refunderet differencen. I så fald skal du blot sende os en mail på [email protected] med dit ordrenummer.

Når du kontakter os skal du medsende dokumentation for prisen. Det kan enten være som et link eller et skærmbillede. Det vigtigste er at vi tydeligt kan se prisen og hvor den er fundet.

Regler for prisgaranti hos Nordisk Spil: 

  • Prisgarantien gælder både før køb og indtil 14 dage efter varen er bestilt.
  • Prisen skal dokumenteres i form at et link eller skærmbillede.
  • Vi matcher prisen på varen uafhængigt af fragt. 
  • Vi matcher prisen i forhold til alle andre danske webshops. 
  • Varen skal være på lager i butikken eller onlinebutikken, vi matcher.
  • Prisgarantien omfatter udelukkende varer, der går under danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
  • Prisgarantien omfatter ikke kø-tilbud, bundle-tilbud, kampagner, rabatkoder og/eller ved tilbud med begrænsede antal og/eller tid. 
  • Prisgarantien gælder ikke tilbud, der kræver medlemsskab såsom indkøbsforeninger eller nogen form for betaling for at få adgang til tilbuddet.
  • Prisgarantien er et tilbud til private kunder. Vi forbeholder os derfor ret til at begrænse garantien til et stk pr kunde for at undgå misbrug.

Er der noget du mener vi kan gøre bedre eller mere tydeligt? Så skriv endeligt til os.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation