MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

ProPoker 200 Chips - Komplet Pokersæt

#TT-03090
399,00 DKKPå lager
PROPOKER 200 CHIPS - KOMPLET POKERSÆT

Hvor godt er dit pokerfjæs?

Poker er et af verdens mest berømte kortspil. Spillet handler om at narre sine modstandere, så de tror du har gode kort, selvom du ikke har.

Hver spiller starter med lige mange jetoner, der symboliserer hvor mange penge du har. Spillet går på tur mellem spillerne. En spiller kan her beslutte sig for at satse flere jetoner alle efterfølgende spillere skal herefter beslutte sig for om de vil forlade runden, satse lige så mange jetoner, eller (hvis man har gode kort), satse endnu flere jetoner.

Hvis der er mere end en spiller tilbage når runden er overstået sammenlignes kortene for alle spillere der ikke har forladt runden. Spilleren der har de bedste kort, vinder alle jetonerne der er satset i denne runde. Dette betyder også at, hvis der kun er en spiller tilbage, vinder denne spiller automatisk alle jetonerne.

Herefter begynder en ny runde af spillet. Når en spiller løber helt tør for jetoner er man ude af spillet. Den sidste spiller der har jetoner er vinderen!

For at blive god til at spille poker bliver man nødt til at kunne læse på modstanderens ansigt om han/hun har gode kort, eller bluffer for at få dig til at forlade runden. Herfor er det også vigtigt at have et godt pokerfjæs, så modstanderne ikke kan se hvor god dine kort er på dit ansigtsudtryk.

Spillet kommer med jetoner i fire forskellige farver, så man kan for eksempel sige at de grønne jetoner er dobbelt så meget værd som de blå. Det kan desuden anbefales at spille med to sæt kort, så man kan blande det ene mens man spiller med det andet. På denne måde er der altid et sæt kort klar, og man behøver ikke vente på at blande imellem runderne.

Spillet indeholder:

 • 1 aluminium kuffert
 • 50 blå jetoner
 • 50 grønne jetoner
 • 50 røde jetoner
 • 50 sorte jetoner
 • 2 sæt kort
 • 1 dealer knap
 • 5 terninger
 • Danske regler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation