MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Qwinto - Natureline

#nsv-08319908002
Værd at vide
antal spillere2 - 6 spillere
sprogEngelsk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
149,00 DKKPå lager

Genoplev spændingen af Qwinto – nu mere bæredygtig end nogensinde! Samme hurtige tempo, samme konkurrence, men nu med et hjerte, der banker for miljøet. Er du klar til at score de afgørende point i denne grønne version af et elsket spil?Anbefalet som et af Årets Spil i 2016, er Qwinto ikke mindre spændende end vores prisvindende bestseller Qwixx. Det er enkelt, ligeså medrivende og alligevel spændende forskelligt. Endnu engang er der ingen ventetid – en ruller terningerne, og det er alles tur. Kun den, der klogt indtaster de kastede tal i de tre farverækker, scorer bonuspoint og kan ende med at vinde.

Men nu bringes Qwinto i en helt ny indpakning som en del af NATURELINE-serien, der garanterer ikke bare utrolig spilleglæde, men også en bæredygtig spiloplevelse.

Med NATURELINE præsenteres:

 • Mere Bæredygtighed: Vi introducerer vores initiativ for større bæredygtighed i spilindustrien med 100% spilleglæde – og nul plastik
 • Miljøvenlige Materialer: Vi bruger linned præget spillekortbræt, genbrugspapir og 100% FSC-certificeret træ i produktionen af spillet, lige fra kort til terninger og blyanter.
 • Sikker og Bæredygtig Fremstilling: Alle komponenter er fremstillet med bæredygtige, miljøvenlige vandbaserede malinger og lakker, og vi har elimineret plastikfolie og klæbeprikker fra emballagen.

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation