MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Root

#ENI-LED01000
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder10+
spilletidOp til 120 minutter
399,00 DKK
Spar 41%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Bestem skovens skæbne, mens skovfraktioner kæmper for modstridende mål.Root er et eventyr- og krigsspil, hvor 2 til 4 spillere kæmper om kontrollen over en stor vildmark.

Den ondsindede Marquise de Cat har erobret den store skov, opsat på at høste dens rigdomme. Under hendes styre har skovens mange væsner slået sig sammen. Denne Alliance vil forsøge at styrke sine ressourcer og undergrave Cats styre. I denne indsats kan Alliancen få hjælp fra de omvandrende Vagabonds, som er i stand til at bevæge sig gennem de mere farlige skovstier. Selvom nogle måske sympatiserer med Alliancens håb og drømme, er disse vandrere gamle nok til at huske de store rovfugle, der engang kontrollerede skoven.

I mellemtiden, i udkanten af regionen, har den stolte, Eyrie fundet en ny kommandant, som de håber vil lede deres fraktion til at genoptage deres gamle førstefødselsret. Scenen er sat til en konkurrence, der skal afgøre skæbnen for den store skov. Det er op til spillerne at beslutte, hvilken gruppe der i sidste ende skal slå rod.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation