MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Sallys far: Bandekassespillet

#SB-CLR2591
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogDansk
alder3+
spilletidCa 10 minutter
249,00 DKKPå lager

Bliv den rigeste i "Sallys Bandekasse"! Et familievenligt spil, hvor Sally og Eddie udfordrer jer til at være kreative – og lidt uartige – med sproget i jagten på den fyldteste bandekasse!Tag med ind i Sallys verden, hvor bandeord er blevet til en leg! I det humoristiske brætspil "Sallys Bandekasse" samles familien om at udforske det sjove – og nogle gange frække – sprog, som når Sallys far bander over for stærk mad eller det pinlige øjeblik i svømmehallen.

Hver spiller starter med en tom bandekasse, og målet er at fylde den med mønter ved spillets ende. Slå terningen og bevæg dig rundt på spillebrættet, hvor hvert felt kan betyde flaks eller uflaks for din bandekasse. Måske lander du på et felt, der kræver en kreativ bandebøtte eller et felt, der tømmer din kasse med et grin.

Spillet inviterer på en sjov måde til at lege med sproget, hvor selv de ellers uønskede bandeord får en plads i legen. Men pas på! Det gælder om både at være kreativ og heldig, hvis du vil undgå at aflevere dine hårdttjente mønter.

"Sallys Bandekasse" er mere end bare et spil; det er en anledning til at grine sammen og dele historier – måske endda om dengang, Sallys far var lille og ordene fløj ud af munden på ham.

Nomineret til Guldbrikken 2023 for Årets Børnespil, er "Sallys Bandekasse" det perfekte spil for familier, der ønsker at bringe lidt kant og humor til spilleaftenen. Er du klar til at fylde din bandekasse og vinde spillet?


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation