MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Speedy Words

#SB-LPFI2792
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidCa 10 minutter
89,00 DKK

Ikke på lager

Vær den første til at sige et ord der starter med bogstavet i den matchende kategori og vind runden.speedy words

Speedy Words er et sjovt ordspil, hvor det gælder om at være lynhurtig. Reglerne er enkle, så I kommer hurtigt i gang med den sjove ordleg! 

Inden spillets start skal I blande kortene og placere dem midt på bordet, så alle kan se dem. Kortene består af to sider. På den ene side er der tre bogstaver, i tre forskellige farver, og på den anden side er der en kategori i en af de tre farver. Kortene skal placeres med kategorisiden opad, og så er I faktisk allerede klar til at gå i gang!

I vælger, hvem der skal starte, og denne spiller vender det øverste kort i bunken og lægger det ved siden af bunken - nu har dette kort bogstavsiden opad. Det gælder nu om at være opmærksom, så man kan tænke hurtigt, men samtidig skal man holde tungen lige i munden!

Som sagt har alle bogstaverne hver sin farve - endten rød, blå eller grøn. Du skal kigge efter det bogstav, som har samme farve som det kategorikort, der netop er kommet til syne. Den spiller der først siger et ord, der starter med dette bogstav, og som samtidig matcher kategorien, vinder bogstavskortet og må beholde det som et point.

Hvis bogstavskortet f.eks viser et rødt A, et blåt G og et grønt H, og kategorien er et rødt kort med et dyr på, så skal du hurtigst muligt finde på et dyr, der begynder med A. Det kunne f.eks. være ABE.

Herefter går turen videre, og den næste spiller vender et kort. Når I har været hele bunken igennem, skal I hver især tælle jeres point, og den spiller der har flest point vinder spillet!

SPILLET INDEHOLDER:

  • 66 runde kort 
  • Danske spilleregler

Spillet kommer desuden i en lille metalæske, så det er nemt at have med i tasken eller på bilferien, uden at være bekymret for, om det går i stykker!


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation