MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Superclub Managerkit - FC Bayern Munchen

#SB-SUP9036
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder10+ - 18+
spilletidOp til 120 minutter
175,00 DKKPå lager

Allianz Arena summer som en velsmurt maskine. De tyske mestre kræver enestående præstationer, og deres fans kræver trofæer. Kan du fortsætte de stolte traditioner for denne storklub inden for europæisk fodbold? Kan du endda tage dem længere og tilføje endnu flere trofæer til deres overfyldte skab med det eftertragtede Superclub-trofæ? Tag udfordringen op. Mia san Mia!Med denne udvidelse får du chancen for at lede Bayern München i Superclub. Alt hvad du behøver for at være en succesfuld manager er inkluderet: en managermappe med klubbens logo, en klubblok til dine strategier, unikke terninger, feltnoter og investeringskort. Disse redskaber giver dig alt, hvad du behøver for at træffe de afgørende beslutninger og føre Bayern München til toppen.

Udvidelsen gør det også muligt at tilføje en femte manager til dit Superclub-spil, hvilket bringer endnu mere konkurrence og spænding. Husk, at denne udvidelse kræver grundspillet - Superclub.

Er du klar til at tage Bayern München til nye højder? Med denne udvidelse kan du dykke dybt ned i rollen som manager og føre din yndlingsklub til sejr. Klar til at bevise, at du kan tilføje flere trofæer til Bayern Münchens imponerende samling?


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation