MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

T.I.M.E Stories

#ENI-AMDTIS01
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder12+
spilletidOp til 120 minutter
329,00 DKK
Spar 34%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Et spil om at redde verdenen fra fejl i tiden og multiverset!T.I.M.E STORIES

T.I.M.E agenterne beskytter menneskeheden mod tidsfejl og paradokser fra at ødelægge det universet er bygget af. Som Tids agenter, bliver du og dit hold sendt ind i kroppe fra væsner i forskellige tider og verdener for at gennemfører missioner. Det at fejle er en umulighed, da i kan rejse tilbage i tiden så mange gange der er brug for det.

T.I.M.E Stories er et historie fortællene spil, bygget på "decksploration". Hver spiller er fri til at give deres karakter en så dyb rolle som de ønsker, for at leve sig ind i historien. Men det er også et brætspil, med regler de giver mulighed for at optimere og reflektere.

I begyndelsen af spillet er spillerne i deres hjembase og får deres mission. Målet er at gennemfører spillet i så få forsøg som muligt. Handlingerne og bevægelserne af spillerne bruger Temporal Units(TU), hvis antal er bestemt af scenariet, og antal spillere. Hvert forsøg hedder et "Run",  og hvert Run har alle TU til rådighed. Når TU når nul, bliver agenterne kaldt tilbage til bureau'et, og genstarter scenariet, fra begyndelsen, og kan bruge den erfaring de har fået tidligere.

Grundspillet indeholder alle grundtingene du skal bruge for at spille, samt Asylum scenariet. Herefter kan du købe flere scenarier, og opleve dem. Under et scenarie, som består af 120+ kort, udforsker spillerne kort, normalt representeret i form af et Panorama billede. Adgang til nogle af kortene kræver at du har fundet de rigtige ting eller flere ting, andre overrasker, med fjender, gåder, spor og farer.

Typisk tager man kontrol over en lokal person for at bevæge dig rundt i et lukket miljø, men hvem ved hvad du skal for at fortsætte? Lede efter dungeonen hvor den Syannske konge gemmer sig? Overleve i det antartiske mens et kæmpe dyr lurer under isens overflade? Løse en gåde et 1920'er sindsyge hospital?  Det er alle muligeheder, og nogle gange er du nød til at hoppe fra en vært til en anden eller måske spille mod dine medagenter...

I spilkassen er der plads til at spillerne kan "gemme" deres spil, når som helst, og spille over flere spillegange, ligesom i et computerspil. Derfor er det muligt at pause jeres spil og spille videre en andengang, fra hvor i slap det.

Spillet indeholder:

 • Kort 
 • Brikker
 • Terninger
 • Markører
 • Engelske spilleregler

Det er forudsætning, at spillerne kan engelsk, for at de kan spille dette spil.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation