MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

The Mind: Natureline

#nsv-08319908005
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
149,00 DKKPå lager

Dyk ind i "The Mind", et spil der er mere end bare et spil – det er et eksperiment, en rejse, en teamoplevelse ud over det sædvanlige, nu genfødt i NATURELINE-serien som en bæredygtig gruppeoplevelse. Er du klar til at opleve den grønne magi?The Mind er ikke bare et spil – det er et eksperiment, en rejse, en helt enkel og den mest geniale teamoplevelse, der nu er genintroduceret med NATURELINE for at tilbyde en bæredygtig gruppeoplevelse af en helt særlig slags. For at vinde, må I som et hold, uden at kommunikere eller udveksle information, arbejde sammen for at finde den fælles bevidstheds strøm og blive ét.

Ved at vælge NATURELINE, vælger du:

 • Mere Bæredygtighed: Et løfte om at fremme bæredygtigheden i spilindustrien.
 • Fuld Spilleglæde uden Plastik: Oplev den uformindskede glæde ved "The Mind", nu helt uden plastik 

Hvad er anderledes i NATURELINE-udgaven?

 • Bæredygtige Materialer: Fra linned præget spillekortbræt til genbrugspapir, alle komponenter er valgt med omtanke for miljøet.
 • Ægte Engagement: Vores løfte om at respektere miljøet reflekteres i hvert eneste element i spillet, fra emballagen til de bæredygtige, vandbaserede malinger og lakker, vi bruger.

Selvom spilidéen og grafikken forbliver uændrede, bringer  "The Mind" en fornyet forpligtelse til bæredygtighed. Gør dig klar til at dykke ned i et spil, der er lige så dybtgående som det er grønt, og hvor samarbejde går hånd i hånd med respekt for naturen.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation