MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Trial By Trolley - Engelsk

#VR-ENI-LKY4214
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogEngelsk
alder18+
spilletidOp til 60 minutter
229,00 DKK
Spar 15%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Dette spil er bestemt ikke for sarte sjæle og går ud på, at du, som tog-konduktør, må beslutte, hvem der må lade livet, og hvem der må leve videre.trial by trolley

Trial by Trolly er et spil for voksne, der handler om at tage stilling til forskellige etiske dilemmaer i forbindelse med en togulykke.

Spillet går ud på, at en tog-konduktør må vælge hvilket spor, en morderisk togvogn skal køre nedad. Enhver der befinder sig på togbanen, vil blive kørt ned. Alle de andre spillere, skal spille deres kort, og samtidig overtale konduktøren om at spare deres liv og i stedet styre den løbske togvogn i retning af det andet spor.

Der vil hver runde blive udnævnt en tog-konduktør, som også spiller rollen som den endelige dommer, for hvem der i sidste ende må lade livet, og hvem der undslipper den grusomme død.

De andre spillere vil dernæst blive opdelt i to lige store grupper, og vil hver især få tildelt en rolle, som de skal have runden ud. 

I spillet er der forskellige kort med både "uskyldige" og "skyldige" menensker. I starten af hver runde får hvert hold lov til at placere et valgfrit (ud af tre) og et tilfældigt "uskyldigt" kort på deres egen togbane. Dernæst må de placere et "skyldigt" kort på modstanderens togbane. Herefter har begge hold mulighed for at udligne, ved at bruge "udligningskort" der kan gøre et "skyldigt" kort lidt bedre eller et "uskyldigt" lidt værre!

Nu har I muligheden for at præge konduktøren, ved at komme med argumenter for hvorfor han skal skåne jeres bane og lade togvognen påkøre det andet holds bane. Til sidst må konduktøren træffe et valg og alle på den bane, han vælger, dør. Alle på taber-holdet får et dødningehoved, og herefter skal I gøre klar til en ny runde.

Når alle har været togførere, tæller I jeres dødningehoveder, og den spiller, der har færrest, vinder spillet!

SPILLET INDEHOLDER:

 • En spilleplade
 • 200 "uskyldige" kort
 • 125 "skyldige" kort
 • 175 "udlignere"

Trial by Trolley Nomineret til Årets Selskabsspil 2022


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation