MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-14%

Trivial Pursuit – Friends - Engelsk

#SB-WIN2734
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogEngelsk
alder12+
spilletidOp til 60 minutter
129,00 DKK
Spar 14%  ift. Vejl. Pris.



På lager

Er du den største fan af TV-serien Friends, så kan du helt sikkert også vinde i denne udgave af Trivial Pursuit.



Trivial Pursuit: Friends | Hvor meget ved du om Friends?

Trivial Pursuit er et ældgammelt klassisk spil. Det kan spilles med hele familien, hvor der er både og voksne og børne-spørgsmål i spillet. Trivial Pursuit har de fleste hjemme i stuerne, men hvad med at opgradere spillet lidt?

Nu kan du teste din viden om TV-serien Friends i Trivial Pursuit: Friends. Hvis du er en ægte fan af serien, og måske har set den 100 gange, så ville du nemt kunne slå dine modstandere! Hvor godt kender du Rachel, Ross, Joey, Chandler, Monica og Phoebe?

Spilleregler:

Reglerne er de samme i denne udgave af Trivial Pursuit. Spillet er nemt at lære, og kan spilles af de fleste. I Trivial Pursuit får I en spilleplade med nogle forskellige farver på, og en terning der matcher farverne. Det handler om at opnå alle oste/kager i sin brik og til sidst nå i mål.

I spillet skal I svare på nogle spørgsmål undervejs for at opnå jeres belønning. Hver farve omhandler en bestemt kategori i spørgsmålene. Lander brikken på de mindre felter, så må du slå terningen igen, hvis du svarer rigtigt. Er du landet på et af de store felter, så vinder du en ost til din brik. En spiller må blive ved med at kaste terningen, indtil spilleren svarer forkert.

I Trivial Pursuit: Friends er der nogle helt nye spørgsmål. Her skal I besvare en masse om Friends, og se hvem der ved allermest om den mest populære TV-serie nogensinde!

Spillet indeholder:

  • 600 nye kort med spørgsmål
  • Spørgsmålene er på engelsk

Vær opmærksom på at der ikke hører en spilleplade med til udvidelsen.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation