MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

What Do You Meme – Game of Thrones Expansion

#VR-SB-DK0037
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogEngelsk
alder16+
spilletidVarieret
139,00 DKK

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Dette er en udvidelse til det sjove spil ’What do you meme?’, som handler om den populære serie Games of Thrones. Der vælges en dommer, som trækker et billedkort, og de resterende deltagere skal finde det bedst mulige tekstkort, der passer til billedet. Det er derfor en fordel at kende Games of Thrones godt, så du kan lave det bedste eller sjoveste meme. Det er dommeren, der vælger, hvem der vinder hver runde.
What do you meme – Game of Thrones Expansion - Hvem er bedst til at lave et meme?

Ligesom det orginale ’What do you meme?’ spil, gælder det i dette spil om at være god til at kombinere billedkort og tekstkort. Fokus er dog på Games of Thrones, så det gør det både nemmere og sjovere, hvis du kender karaktererne og handlingen i den populære serie.

Den valgte dommer trækker et billedkort, og nu skal samtlige af de andre deltagere i gang. Det gælder om at finde det tekstkort, der passer bedst til billedet, så man får skabt det mest rigtige, sjoveste eller mærkelige meme. Det er op til dommeren at bestemme, hvilken deltager der har skabt det bedste meme og derved vinder runden.

I næste runde er det en ny, der er dommer. Den deltager, der har vundet flest runder, når spillet slutter, er vinder af spillet. Spillet er for 3-20 deltagere og anbefales til 17 år og op efter.

Det tager omkring 30-90 minutter at spille.

Spillet er på engelsk og er en udvidelse til grundspillet, som du finder her

 

Spillet indeholder

75 billedkort


Mere fra What Do You Meme serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation