MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Trustpilot 9.3 / 10

What Do You Meme? – Game of Thrones Expansion

#SB-DK0037
Værd at vide
anbefalet alder17+
antal spillere3 - 20
spilletid30 - 90 min.
sprogEngelsk
139,00 DKK

På lager

Dette er en udvidelse til det sjove spil ’What do you meme?’, som handler om den populære serie Games of Thrones. Der vælges en dommer, som trækker et billedkort, og de resterende deltagere skal finde det bedst mulige tekstkort, der passer til billedet. Det er derfor en fordel at kende Games of Thrones godt, så du kan lave det bedste eller sjoveste meme. Det er dommeren, der vælger, hvem der vinder hver runde.What do you meme – Game of Thrones Expansion - Hvem er bedst til at lave et meme?

Ligesom det orginale ’What do you meme?’ spil, gælder det i dette spil om at være god til at kombinere billedkort og tekstkort. Fokus er dog på Games of Thrones, så det gør det både nemmere og sjovere, hvis du kender karaktererne og handlingen i den populære serie.

Den valgte dommer trækker et billedkort, og nu skal samtlige af de andre deltagere i gang. Det gælder om at finde det tekstkort, der passer bedst til billedet, så man får skabt det mest rigtige, sjoveste eller mærkelige meme. Det er op til dommeren at bestemme, hvilken deltager der har skabt det bedste meme og derved vinder runden.

I næste runde er det en ny, der er dommer. Den deltager, der har vundet flest runder, når spillet slutter, er vinder af spillet. Spillet er for 3-20 deltagere og anbefales til 17 år og op efter.

Det tager omkring 30-90 minutter at spille.

Spillet er på engelsk og er en udvidelse til grundspillet, som du finder her

 

Spillet indeholder

75 billedkort


Andre spil i samme genre

  Vi er naturligvis e-mærkede!

  Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
  En nem og gennemskuelig handel  
  Løbende kontrolleret  

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation