MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Zombie Kidz Evolution

#ENI-LSMZKE01DK
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidCa 10 minutter
159,00 DKK

Ikke på lager

I Zombie Kidz Evolution skal I samarbejde om at bekæmpe de zombier, som vil invadere jeres skole. Kan I finde den rette strategi? Et samarbejdsspil for hele familien og nysgerrige børn.Zombierne har besluttet sig for at invadere din skole, og selvom din engelsk lærer nogle gange gør dit liv besværligt, har du alligevel ikke lyst til at gymnastiksalen eller biblioteket bliver overrendt af zombier!

Alle andre løber væk, så det er op til dig at overvinde zombierne! Dit mål er at eliminere zombierne når de dukker frem og lukke og låse skolen inden der kommer for mange!

Zombie Kidz Evolution er et samarbejdsspil, I vinder eller taber som et hold. Zombier begynder at angribe skolen, infiltrere indgange og spærre vejen til klasseværelserne. I bevæger jer gennem skolens rum og indgange for at eliminere zombier og holde zombiereserven fuld. Hvis en zombie skal ind på skolen, men der ikke er nogen til rådighed, er skolen blevet overrendt, og er spillet tabt. For at vinde spillet skal hver af de fire indgange aflåses. Skolens pedellen har tilsyneladende forladt sin post og opgivet skolen, så det er op til jer. Efterhånden som I bliver bedre, kan der gennemføres missioner, og man kan følge jeres udvikling gennem et trofæ klistermærke hæfte. Herudover skal spillerne også åbne kuverter jo flere gange de spiller spillet, som indeholder nyt materiale til spillet, hvilket øger sværhedsgraden, samtidig med at de får nye kræfter og nye helte.

 


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation