MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

AniMix

#SB-8233
Værd at vide
antal spillere3
sprogDansk
spilletidOp til 30 minutter
139,00 DKK
Spar 44%  ift. Vejl. Pris.På lager

Kan sjove ord som humleko, girafant eller slamis forårsage et grineflip? Eller hvad med deres afbilleder som viser, at der i virkeligheden er tale om en humlebi og en ko, giraf og en elefant samt en slange og en missekat gøre det samme?

Så er AniMiz spillet for dig og din familie.
Hvordan ser en zebragris ud? Eller hvad med en humleko? Kan man overhovedet tegne en girafant? Det er nogle af de spørgsmål spillet Animix rejser, når både børn og voksne bliver tvunget til at forholde sig til de ellers så velkendte dyr på en ny og sjov måde.

AniMix - spillets gang

Animix ligestiller børn og voksne i dette tegnespil, fordi børn ofte er i skarpere træning med at tegne end især deres fædre. Spillet bliver spillet ved, at spilleren slår med terningerne og ser på øjnene uden at vise øjnene til de andre om bordet. Derefter matcher spilleren øjnene på terningerne, med øjnene på de seks spilleplader. Udfordringen er herefter at sammensætte de to dyr, der er afbilledet på de to spilleplader, i form af en tegning. Medspillernes opgave er så at gætte, hvilke to dyr, der bliver kombineret.

Dyr har altid været til stor begejstring for børn, fordi de er nuttede og søde, men med brætspillet AniMix bliver børnenes fantasi og kreativitet også stimuleret, fordi lige pludselig bliver dyrene sat sammen på nye overraskende måder.

Spillet indeholder

 • 1 Gryntegris / Zebragris
 • 1 Raflebæger
 • 1 Tegneblok med dertilhørende blyant
 • 2 Terninger
 • 6 Spilleplader
 • 30 Søde dyrekort
 • Samt et sæt danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation