MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Backgammon Wood smalll 12'

#ENI-TWE10481
Værd at vide
antal spillere2
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
249,00 DKK
Spar 22%  ift. Vejl. Pris.På lager

De fleste kender spillet Backgammon. De enkle spil er tidsløst med sin kombination af enkle regler og strategiske udfordringer. Leveres i flot udgave i rent træ.Verdens ældste brætspil?

Backgammon er måske verdens ældste brætspil og er i hvert fald spillet i over 5000 år. At spillet fortsat er populært undrer ikke os. Backgammon spilles både på hyggeplan i familien og på caféer men der findes og mange seriøse turneringer og backgammon-klubber rundt omkring i Danmark og over hele verden. Kombinationen er enkle regler og masser af taktiske udfordringer er tiltalende for rigtigt mange. Terninger tilføjer et element at tilfældighed der kan udligne forskelle i erfaring men over tid vil de dygtigste spillere vinde de fleste spil.

Sådan spiller du

Backgammon spilles af to spillere på et bræt med 24 spidser fordelt på fire felter på pladen. Hver spiller har 15 brikker i een farve og spillerne skal på skift slå med to terninger for at afgøre hvor langt de må flytte deres brikker for at få dem samlet i det felt der kaldes deres hjemland (eller indre hjemland). Når alle 15 brikker er samlet hjemme skal du slå dem ud af brættet. Den spiller der bliver ført færdig har vundet. Undervejs er det muligt at slå modstanderens brikker ud samt spærre vejen for modstanderen ved at placerer mindst to egne brikker på felterne. De avancerede spillere kan bruge dobleterningen der tilføjer et helt nyt lag af ekstra muligheder. Dobleterning er en særlig sekskantet terning med værdier fra 2 til 64 der fordobles på hver ny side er terningen.

Spillet indeholder

 • Spilleplade (måler 37 x 30 cm udslået)
 • 15 lyse træbrikker (ca 2 cm i diameter)
 • 15 mørke træbrikker (ca 2 cm i diameter)
 • 2 hvide terninger
 • 2 mørke terninger
 • 1 dobleterning / backgammonterning
 • 1 sæt danske spilleregler
 • Spillepladen kan klappes sammen og bruges til at opbevarer brikkerne

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation