MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Bamboleo

#ENI-CP-8193
Værd at vide
169,00 DKK
Spar 45%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Bamboleo er et færdighedsspil for alle tyngdekrafts-eksperter - og alle der gerne vil være det. Spillerne skiftes til at fjerne klodser fra pladen, og i overensstemmelse med tyngdeloven læner Bamboleo sig sidelæns på utrolige måder.Bamboleo

Bamboleo er en slags alternativ Klodsmajor. I Bamboleo gælder det om på skift at fjerne en klods, uden at brættet vælter. Et sortiment af mærkeligt formede træblokke er placeret på en rund træplade. Pladen har en korkbold på undersiden, som derefter placeres oven på en konisk stativ. Tricket er, at de mærkeligt formede stykker skal fjernes en-til-en, hvilket har stor sandsynlighed for at forstyrre hele kontraktionens sarte balance. Jo større stykket du fjerner, når det er din tur, jo flere point scorer du, men du har større sandsynlighed for at spilde alt, hvilket giver dig negative point.

Sådan spiller man en tur i Bamboleo

Spillerne lægger træklodserne på pladen - lige præsis som de har lyst til. Flere klodser må gerne ligge oven på hinanden. Det er bedste ikke at lægge klodserne for tæt på pladens centrum, da de bliver lidt for lette at fjerne igen. Så lægger I korkkuglen i hulningen på søjlen, og en af spillerne placerer pladen oven på kuglen. Med lidt forsigtighed er det ikke så svært, som det ser ud til, og øvelse gør mester.

Spilleren, hvis hænder ryster mest, begynder, og derefter går turen videre i urets retning. Spilleren, hvis tur det er, forsøger at fjerne en klods fra den runde plade uden at røre pladen. Hvis spilleren ønsker, må han/hun gerne fjerne 2 klodser, som står oven på hinanden, på en gang (husk at fortælle om du flytter 1 eller to klodser på samme tid, før du gør det så alle ved hvad dit træk er). Klodserne skal fjernes meget forsigtigt. Ellers vælter pladen og klodserne falder af. En spiller har kun ét forsøg, før det er næste spillers tur. Hvis det lykkes at fjerne en eller to klodser, lægger spilleren den eller dem foran sig. Disse tælles op, når turen slutter.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation