MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-35%

Bananas

#SB-LPFI246
Værd at vide
antal spillere2
sprogDansk
alder5+
spilletidOp til 30 minutter
77,00 DKK
Spar 35%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Bananas handler om at få de stakkels festaber ind i skyggen efter de er faldet i søvn i en lysning. Ved at have god hukommelse kan du flytte din aber ud af spillepladen og ind i skyggen.
Efter en abefest er alle aberne faldet i søvn i en lysning. Men solen kommer hurtigt frem og det bliver for varmt for aberne at opholde sig i solen. Derfor skal du hjælpe aberne med at komme ind i skyggen og det foregår ikke ligefrem i ro og orden.

Bananas - spillets gang

Spillet handler meget om at huske, hvor man har gjort af sine egne aber på spillepladen. Brikkerne ligger nemlig med bagsiden opad til at starte med, så de alle ligner hinanden. Et hukommelsesspil er altid godt til børn, da de sagtens kan være med og typisk har en god hukommelse. Hvis ikke, er det en god måde at træne hukommelsen på – også for de voksne. For at tage en brik, dvs. en abe, ud i skyggen skal man hoppe over de andre brikker. Hvis brikken kan flyttes helt ud af spillepladen er aben i sikkerhed i skyggen. Jo flere aber du får ud i skyggen, jo tættere er du på at vinde spillet. Bananas kan spilles af alle fra 5 år og opefter. Et spil tager 10-20 minutter, så det er nemt at overskue et spil – selv for de yngste. Det kræver 2-6 spillere at spille Bananas.

Spillet indeholder:

 • 1 spillebræt
 • 23 abebrikker
 • 10 bananklasebrikker
 • 1 klippebrik
 • 6 alfa-abebrikker
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation