MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Battle Sheep

#SB-LPFI233
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidCa 10 minutter
159,00 DKK
Spar 36%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Battle Sheep er kåret til Årets familiespil 2015 af legetøjsbranchen. Fårene har tænkt sig at indtage verden. En græsmark af gangen. Den der får flest får på græs vinder spillet. Banen bygger I selv op fra spil til spil. Enkle regler, flotte brikker og masser af sjov for hele familien.Battle Sheep er et underholdende spil med en perfekt blanding af sjov og strategi for hele familien. En lav indlæringskurve kombineret med et enkelt gameplay og bræt og brikker af meget høj kvalitet sikrer, at du får en sjov og vanedannende spiloplevelse.

Battle Sheep - spillets gang

I begyndelsen af spillet er spilleområdet dannet ved at placere 16 identiske fliser på bordet. Spillerne placerer efterfølgende alle deres fåre-brikker i en stak på et af de yderste fliser i spilområdet og nu er I klar til at spille. Når det er spillerens tur flytter han en række af hans fåre-brikker i en lige linje, indtil den rammer enten de ydre grænser for spillepladen eller en fårestak tilhører en anden spiller. Mindst et får skal altid efterlades stående på flisen hvorfra fårene flyttes. Efterhånden som spillepladen fyldes op, vil spillerne i sidste ende løber tør for mulige træk, og dermed ender spillerens tur. Når ingen af spillerne kan flytte videre er spillet færdigt, og den spiller, hvis får styrer det største område, vinder spillet.

Vinder af årets familiespil 2015

Battle sheep har vundet prisen som årets familiespil i 2015 af Legebranchen. Læs mere her.

Prisen udmærker sig ved at det er familier og institutioner der nominere, tester spillene og tilsidst udvælger vinderspillet. 

 

Spillet indeholder:

 • 16 spillebrikker
 • 16 sorte får
 • 16 blå får
 • 16 røde får
 • 16 hvide får
 • 1 sæt danske regler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation