MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Bezzerwizzer

#ENI-BEZ1005DK
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder16+ - 18+
spilletidOp til 60 minutter
249,00 DKK
Spar 50%  ift. Vejl. Pris.På lager

Quizklassikeren med 5.000 skarpe spørgsmål, taktik og drilleri. Undervejs har du mulighed for at drille dine modstandere ved at stjæle deres yndlingskategorier og svare på deres spørgsmål – men husk at de kan gøre det samme mod dig! Og til jer, der er mange om bordet, er der tilføjet en ny brik, der gør det endnu sjovere at spille i hold. Spilletid 30-60 min. Fra 2 spillere. Fra 15 år.Bezzerwizzer brætspillet - test din paratviden

En dansk spilklassiker, som med garanti giver en hyggelig aften. Hvem har bedst styr på de 20 forskellige emner? Der er flere tusind spørgsmål, så det bliver aldrig kedeligt at spille Bezzerwizzer. Grunlæggende er Bezzerwizzer et hurtigt, godt selskabs og spørgsmål spil, som gentænker 80er/90er klassikernes spørgsmål spil, så som Trivial Pursuit, på en ny og tidssvarende måde. Der findes en også en familie udgave af spillet, som hedder Bezzerwizzer - Familie.

Bezzerwizzer- sådan spilles det

Emnerne byttes rundt mellem spillerne, og det tilføjer et sjovt element, når man pludselig får et spørgsmål fra en kategori som man ikke har forstand på. Det er muligt at smide en trumph, og dermed få muligheden for at svare, hvis ikke personen kender svaret - dermed kan man byde ind med sin viden, og spillet får et godt flow. Det giver også mulighed for at få lidt ekstra point undervejs i spillet. Det er et hurtigt spil, hvor man hele tiden er med i gameplayet, da man kan tænke med på spørgsmål og svar. Desuden tager det kun ca. 45 minutter, og derfor er der altid tid til at køre en omgang Bezzerwizzer, og finde ud af hvem der har den største paratviden klar på dagen. 

Lidt baggrundsviden om Bezzerwizzer spillet

Spillet er udviklet og markedsført i Danmark, men sælges også udlandet gennem Mattel, som er en stor amerikansk legetøjsproducent, der er ejet af Hasbro. Firmaet bag Bezzerwizzer har også udviklet andre spil som fx. Hint, og Hint Rød som du også finder her på Nordiskspil. Bezzerwizzer spillene er udviklet af Jesper Bülow i 2006, og navnet er et ordspil på de tyske ord Besserwisser som betyder at være bedrevidende.  


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation