MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 60 69 45
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Bezzerwizzer

#ENI-BEZ1005DK
Værd at vide
anbefalet alder18+
antal spillere2 - 10
spilletid45 min.
sprogDansk
395,00 DKK
Spar 21%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Bezzerwizzer i ny udgave med 5000 spørgsmål! Bezzerwizzer er en rigtig klassiker, som er noget så sjældent som et danskdesignet og produceret brætspil. Hvem har den bedste paratviden? Der er masser af kategorier, så alle kan byde ind med deres viden i dette skønne quizspil. Bezzerwizzer kan spilles af min. 2 spillere, og er man rigtig mange kan man lave små hold. Det tager typisk 40-60 minutter, og de lidt større børn kan fint være med også - typisk fra 13-15 års-alderen.Bezzerwizzer brætspillet - test din paratviden

En dansk spilklassiker, som med garanti giver en hyggelig aften. Hvem har bedst styr på de 20 forskellige emner? Der er flere tusind spørgsmål, så det bliver aldrig kedeligt at spille Bezzerwizzer. Grunlæggende er Bezzerwizzer et hurtigt, godt selskabs og spørgsmål spil, som gentænker 80er/90er klassikernes spørgsmål spil, så som Trivial Pursuit, på en ny og tidssvarende måde. Der findes en også en familie udgave af spillet, som hedder Bezzerwizzer - Familie.

Bezzerwizzer- sådan spilles det

Emnerne byttes rundt mellem spillerne, og det tilføjer et sjovt element, når man pludselig får et spørgsmål fra en kategori som man ikke har forstand på. Det er muligt at smide en trumph, og dermed få muligheden for at svare, hvis ikke personen kender svaret - dermed kan man byde ind med sin viden, og spillet får et godt flow. Det giver også mulighed for at få lidt ekstra point undervejs i spillet. Det er et hurtigt spil, hvor man hele tiden er med i gameplayet, da man kan tænke med på spørgsmål og svar. Desuden tager det kun ca. 45 minutter, og derfor er der altid tid til at køre en omgang Bezzerwizzer, og finde ud af hvem der har den største paratviden klar på dagen. 

Lidt baggrundsviden om Bezzerwizzer spillet

Spillet er udviklet og markedsført i Danmark, men sælges også udlandet gennem Mattel, som er en stor amerikansk legetøjsproducent, der er ejet af Hasbro. Firmaet bag Bezzerwizzer har også udviklet andre spil som fx. Hint, og Hint Rød som du også finder her på Nordiskspil. Bezzerwizzer spillene er udviklet af Jesper Bülow i 2006, og navnet er et ordspil på de tyske ord Besserwisser som betyder at være bedrevidende.  


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation