MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Bezzerwizzer Familie

#ENI-BEZ2005
Værd at vide
anbefalet alder10+
antal spillere2 - 10
spilletid45 min.
sprogDansk
311,00 DKK
Spar 22%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Spil Bezzerwizzer med hele familien og se hvem der er god til sine kategorier og hvem der er taktisk god til at få byttet sig til kategorier, som er at foretrække. Hvis ikke du kan svaret, så kan du altid lære noget af at spille Bezzerwizzer. Læs mere om og køb det originale Bezzerwizzer her.Bezzerwizzer Familie

Bezzerwizzer Family handler om at spille og have det sjovt med familien mens I lærer lidt om forskellige emner. Dog handler det ikke så meget om at lære som det handler om at vide. Det hold der ved mest har de bedste chancer for at vinde. Det har dog også lidt med held af gøre, da man kan være heldig at trække nogle kategorier, som ens viden ligger indenfor. Men man kan også være uheldig at trække kategorier, som man ikke ved så meget indenfor. Disse kategorier kan man forsøge at bytte væk undervejs ved hjælp af de smarte byttebrikker.
 

NOMINERET TIL ÅRETS VoksenSPIL 2017

Bezzerwizzer Familie blev nomineret som årets voksenspil i 2017 af Legebranchen. Læs mere her. 

Prisen udmærker sig ved at det er familier og institutioner der nominerer, tester spillene og til sidst udvælger vinderspillet. 

Sådan spiller du

Man spiller ved at hvert hold trækker nogle kategorier fra posen. Der findes 16 forskellige kategorier i alt. Holdene skiftes til at få et spørgsmål. Inden ens tur har man mulighed for at bruge sin byttebrik. Men bruges den for tidligt kan man få det svært senere i spillet. Kan spørgsmålet besvares korrekt får man lov til at rykke frem på spillepladen. Nogle spørgsmål handler om matematik, mens andre kan handle om sangtekster, logik eller noget helt andet. Alle spørgsmål er dog egnet til børn. Hvis man har svaret til de andre holds spørgsmål kan man tage sin bezzerwizzer brik i brug for at markere at man gerne vil have lov til at komme med et svar hvis det gættende hold ikke kan svare rigtigt. Det hold der først kan rykke deres plads i mål har vundet. Bezzerwizzer Family anbefales til alle over 10 år. Det kræver mindst 2 spillere for at spille det, men der er nærmest ikke nogen øvre grænse for, hvor mange der kan være med, da man kan dele sig op i 4 hold. Ét spil tager normalt 45 minutter, men det kan afhænge af hvor lang tid hvert hold får til at svare.
 

Spillet indeholder:

 • 2400 spørgsmål
 • Spillebrikker
 • Spilleplade
 • Blyant
 • Blok
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre

  Vi er naturligvis e-mærkede!

  Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
  En nem og gennemskuelig handel  
  Løbende kontrolleret  

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation