MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Levering kun 25kr

Trustpilot 9.3 / 10

Børnespil

Her finder du en række fremragende, nøje udvalgte brætspil til børn i alle aldre. De kan bruge fantasien i årets børnespil 2015 Børne Alias, deres viden om dyr i dette sjov quizspil vild med dyr og opklare mysterier på øen Ramasjang i ramasjang mysteriet. – Mulighederne er mange og vidt forskellige!

De fleste børnespil kan bruges selv af helt små børn, men kender du ikke spillet i forvejen, kan du læse sådanne informationer ved at klikke dig ind på spillets produktside. Børn elsker brætspil. Vi fører bogstavspil, huskespil, klassikere som fiskespillet,  Pippi og Monopoly Junior, og nye, hylende morsomme titler som Pie Face, hvor man kan ende med at få flødeskum i hele hovedet (som du måske har set på YouTube).

I dag fylder computere, tablets og smartphones mere og mere i børnenes hverdag. Hos Nordisk Spil vil vi derfor gerne hjælpe dig med at finde frem til netop det spil, der kan give anledning til kvalitets offline-hygge med hele din familie. Vi har både hurtige børnespil, der kan nås inden sengetid på hverdage og længere børnespil, som sagtens kan erstatte tv’et lørdag aften.

Uanset hvad er samværet og hyggen med de små i højsædet. Hvad enten dine børn kan lide stygge monstre eller forskellige afskygninger af dyr, kan du her på siden således finde sjove, udfordrende og lettilgængelige spil, som vil skabe glæde blandt store som små.4 På Stribe fra Alga
4 på stribe gælder i alt sin enkelthed om, at man skiftes til at putte sine brikker i spillepladen, og så gælder det om at være den første, som får 4 brikker på stribe. Et klassisk spil som de fleste kender, og som ikke behøver den store forklaring. Det er derfor nemt for de fleste at gå i gang med dette sjove spil.

ABC Memo
Her får du et underholdende og traditionelt spil, hvor alle kan være med. Det gælder om at være god til at huske, så du kan indsamle så mange par som muligt og derved vinde spillet. Et hyggeligt spil, der aldrig går af mode men som altid kan være med til at skabe gode stunder.

Alfred

Hjælp vampyren Alfred med at finde skattene i borgen, hvor synsbedrag og fatamorganaer er en del af skattejagten og udfordringen.

Spillet udfordrer de mindstes rumlige sans og de får mange aha-oplevelser under spillet.Alias: Junior Party

AniMix

Kan sjove ord som humleko, girafant eller slamis forårsage et grineflip? Eller hvad med deres afbilleder som viser, at der i virkeligheden er tale om en humlebi og en ko, giraf og en elefant samt en slange og en missekat gøre det samme?

Så er AniMiz spillet for dig og din familie.A-Å Junior
A-Å Ordspillet, fra width=0Tactic, er et fremragende spil til de yngre på vej eller lige startet i skole. Med dets lærerige elementer får det ungerne til at finde ord, der starter på alle alfabetets bogstaver. Fantastisk spil til ungernes tidlige udvikling indefor sprog. Kan helt sikkert anbefales!

Baluba
I dette vanvittige jungleræs, gælder det om at være den første til at nå frem til frøkongen. Kan du bane vej gennem den farefulde jungle før dine modstandere?

Bamse og Kylling Billedlotteri
DR’s billedlotteri med Bamse & Kylling er et underholdende banko spil, hvor det handler om at få pladen fuld. Ved at fylde felterne ud med motiver fra Bamse & Kylling eftersom de bliver råbt op, kan du fylde pladen. Et sjovt spil med flotte plader og brikker.

Bamse Stoledans

Dans stoledans med dine venner til Bamse’s Regnvejrssang. Find en stol hurtigt, når musikken stopper. Der er nemlig én som ikke får en stol og den person er ude indtil, der er fundet en vinder og legen kan startes forfra.

I samme serie finder du også billedlotteri og Find Bamse.Battle Sheep
Battle Sheep er kåret til Årets familiespil 2015 af legetøjsbranchen. Fårene har tænkt sig at indtage verden. En græsmark af gangen. Den der får flest får på græs vinder spillet. Banen bygger I selv op fra spil til spil. Enkle regler, flotte brikker og masser af sjov for hele familien.

Billedlotteri
Billedlotteri har været et populært spil igennem mange år og er det stadigt. Den spiller, der først opnår fuld plade, vinder spillet. Det er et nemt og hurtigt spil, som er særdeles velegnet til mindre børn, men kan også sagtens bruges af andre barnlige sjæle.

Blokus

Blokus handler om at få brikkerne lagt på spillepladen først.

2-4 spillere kan spille Blokus og et spil tager typisk 20 minutter.Break Free
Break Free er spillet for dig, hvis du har en lille udbryderkonge gemt i maven. Det gælder i dette spil om at tænke klart og fokusere, så du hurtigt kan slippe ud af dine håndjern og vinde spillet. Et sjovt spil, hvor der med tiden kan bygges flere og flere udfordringer på, jo bedre du bliver til det.

Butterflies
Spred dine vinger... og lad din hjerne flyve! Kan du bruge din hjerne til at skab smukke sommerfugle fra tilfældige dele? Butterflies er et unikt og sjovt glidende puslespil, som byder på 48 udfordringer fra let til vanskeligt. Et perfekt, kompakt rejse spil, der omfatter et opbevaringsrum til puslespilsbrikker og udfordring hæfte

Børne Alias
Forklar ord og billeder - uden at bruge det aktuelle ord. Reglerne er enkle men spillet er udfordrede for såvel store som små. Hvordan vil du forklare ordet hest eller lagkage? Alle kan være med og du behøver ikke at kunne læse, da billederne viser de ord der skal forklares. Nomineret af Guldbrikken til Årets Børnespil 2015.

BørneAlfabet
Et lærerigt krydsordsspil for børn. Indeholder både en variant for børn der kan læse og en for børn der er ved at lære det.

Cirkus Topito
Nu kan du bringe et cirkus med hjem til dig i stuen. Hvem kan bedst stable elefanten ovenpå løven uden at tårnet vælter igen?

Conezilla
I dette familiespil kan man rigtig hygge. Her gælder med om at have en god hukommelse og den bedste til at nå 10 kugler is. Spillet er lærerigt for børn, da de både kan lære hvad der er større end og tal på en gang. Så hvem vil ikke gerne have lidt ekstra drys til sin spilleaften?

Coral Reef
Livet i Coral Reef er noget udover det sædvanlige og det har du en chance for at opleve i dette skønne spil, som foregår på havets bund i det smukke koralrev. Se de smukke dyr og dyst mod dine venner om, hvem der først finder de ting, der gemmer sig i koralrevet. Vinder af Årets Børnespil 2017.

Cortex Challenge Kids

Spil Cortex Challenge Kids med børnene og lad dem blive udfordret i forskellige, sjove typer opgaver som skal løses. I dette spil kommer man ud for eksempelvis labyrinter og logisk tænkning.

Prøv også grundudgaven og geografi-udgaven.Danmarksspillet
Har du styr på den danske geografi? Ellers kan Danmarksspillet hjælpe dig. Spillet varer knap en times tid, og hele familien kan være med.

Day and Night
Spillet Day and Night er todelt, som navnet signalerer. I de 24 Day udfordringer skal barnet genskabe de samme motiver som vist i udfordringsbogen (se billede 1 i række 2 til højre). Udfordringsbogen indeholder også 24 Night udfordringer. Her skal barnet finde ud af, hvilke klodser der skal være hvor, for at genskabe det samme motiv som vist i silhuetten (se billede 2 i række 2 til højre).

Dicetto
Dicetto er et sjovt terninge og kortspil, hvor det gælder om at være hurtigt

Dig in!
I dette underholdende børnespil gælder det om at være hurtig til at spotte og opsamle de figurer, som du har til opgave at finde. Spillet er fyldt med masser af sjov, og du skal være hurtig til at reagere, for at kunne vinde dette underholdende spil.

Dobble

Dobble er et spil, hvor du virkelig bliver aktiveret. Vær hurtig og opmærksom for at finde 2 ens symboler på 2 forskellige kort. Og find dem inden dine modstandere. Spilles af 2-8 spillere og af børn fra 6 års alderen.Dobble Star Wars
Dobble Star Wars er et sjovt spil for dig, som er glad for Star Wars. Reglerne er enkle, og det gælder om at være den første til at finde to ens symboler på spilkortene. Et sjovt lille spil, som kan spilles af både store og små, samt tages med overalt.

Dobble, Finding Dory
Dette familiespil er i bund og grund meget enkelt. Men så alligevel. Du skal stadig være hurtig. Er du den første til at finde de figur der er ens vinder du kortet og dermed et point. Det er et familiespil hvor de små også rigtig kan hygge sig. Og ikke nok med det. Så er alle figurerne på kortene fra Finding Dory filmen.

Fantastic Gymnastics
Lav den Perfekte landing, Scor 100 point og vind.

Fantastic Park
Saml og organiser de sjove og fantasifulde dyr i Fantastic park

Fast Flip
Fast Flip et hurtigt spil om at have hurtigt blik og tælle frugt

Figurix
Hvem finder føst den rigtige brik, i den rigtige farve, med den rigtige figur.

Find Bamse
Leg gemmeleg med Bamse og hør ham kalde på dig fra sit skjulested. Bamse fra Bamse & Kylling skal gemmes og så handler det om at følge hans stemme og finde ham. I samme serie findes også Bamses Stoledans og billedlotteri.

Fiskespillet
Luksusudgave af det klassiske fiskespil. Fang de sultne fisk når de åbner munden. Den der fanger flest har vundet.

Fool the Frog
I Fool the Frog tager du frøbrillerne på, som automatisk åbner og lukker. Dette betyder, at du ikke altid er i stand til at se, hvad dine modspillere laver. Modspillerne gemmer en flue under deres bægre, og mens frøbrillerne blinker skifter fluen plads spillerne imellem. Kan du gætte, hvor den er?

Fun Farm
Fun Farm et sjovt børnespil med næsten rigtige dyr

Gas Out Pruttespil

Bliver det dig, der får Guster til prutte, når du trykker ham på maven. Dette uforudsigelige spil kræver en smule held og en smule snilde, for at du kan undgå at få Guster til at prutte.Go Fetch
Go fetch bringer med dets simple regler en sjov og hyggelig oplevelse til børnene. Spillet tager ikke mere end et par minutter, men ligger hurtigt op til flere timers spil og leg. Go Fetch er nemt at finde frem, samle sammen og lære fra sig.

Gold Fever
Er der en guldgraver gemt i dig, der altid er på jagt efter det pureste guld? Oplev spændingen ved at lade din guldfeber rase over dine modspillere i dette hyggelige Gold Fever spil for hele familien. Grav på livet løs efter de første fire guldklumper for at vinde spillet!

Gæt en tegning junior
Gæt Tegning i en super fed Junior udgave

Hands Up Ramasjang
Hjælp Kristian fra Ramasjang med at fange skurkene der er flygtet! Hyggeligt familiespil hvor børn fra omkring 4 år kan være med.

IceCool

Leg med pingvinerne i pingvin skolen, hvor alt er lavet af is. Pingvinerne glider derfor rundt på spillepladen ved at du giver dem små smølfe-spark. Kan du sikre at pingvinerne ikke skulker fra deres iskolde skole?

Producent: Lautapelit.fi

Joylings
Hestespil til Hesteglade piger

Junior Matador
Børnenes helt eget Matador-spil. Samme spilleglæde men mere relevant og målrettet for børn.

Kalaha fra Alga
Kahala er et simpelt spil, hvor det gælder om, at fordele alle kuglerne i hullerne på spillepladen. Kahala er et oldgammelt spil fra Grækenland, som de fleste kender til. Det er et simpelt spil, som kan være med til at underholde hele familien.

Kalaha fra Danspil
Kalaha - Kendt i over 7000 år, det gælder om at samle juglerne sin egen store fordybning

Kalaha i træ foldbart
Lækker Kalaha spil i træ

Kanin Hop Hop

Kanin Hop Hop er et spil, der er velegnet til de helt små sjæle. Det handler om at redde kaniner fra en oversvømmelse ved at slå med en terning. På den måde kan du flytte kaninerne ud af deres oversvømmede bo.Kingdomino

Byg dit kongedømme op ved strategisk at placere dominobrikker omkring dit slot. Kongerne vælger fliser på skift ud fra et smart system, så det ikke altid er nemt at få den flise, som man lige har behov for. Derfor må din strategi være fleksibel.Klodsmajor
Klodsmajor er et familiespil som de fleste danske kender. Det går i alt sin enkelthed ud på at man sammen bygger et tårn af klodser, som er næsten lige store. De små forskellige i tykkelse af klodserne betyder, at tårnet for det første ikke står super stabilt, og for det andet kan man skubbe nogle af klodserne ud undervejs i spillet - hvilket er selve kernen i spillet.

KooKoo Puzzles
Et sjovt lille puslespil hvor det gælder om at sætte kort sammen til et sødt billede.

Labyrint
Labyrintspillet handler om at få en lille kugle igennem hele banen ved at justere på banens niveau. Gør det uden at kuglen falder i et af hullerne undervejs og du har vundet. Prøv med 4 forskellige baner.

Loopin Louie
Loopin Louie er årets børnespil 2013, og her får du et rigtig sjovt spil, som hele familien kan være med til. Hvor længe kan du beskytte dine kyllinger mod den skøre Louie, som flyver rundt og laver sjove tricks i luften?

Ludo
I Ludo skal man flytte ens egne brikker rundt på banen ud fra hvad du slår med terningen. Men dine brikker er ikke i sikkerhed før de står på et fredet felt eller er i mål. Så pas på at du ikke bliver slået hjem og skal starte forfra.

Ludo - For de Yngste - Uden stjerne og Globus
I Ludo skal man flytte ens egne brikker rundt på banen ud fra hvad du slår med terningen. Men dine brikker er ikke i sikkerhed før de står på et fredet felt eller er i mål. Så pas på at du ikke bliver slået hjem og skal starte forfra.

Lær at stave med Hr. Skæg
Hr. Skæg motiverer dit barn til at lære at stave ved hjælpe af dette læringsspil. Børn elsker at lægge puslespil, så hvorfor ikke lære bogstaver at kende ved at lægge puslespil. Snak med dit barn om de bogstaver, der viser sig. På den måde har dit barn det sjovt og lærer samtidig en masse.

Magic Maze Kids
Kongen er blevet forvandlet til en frø, og det er nu op til jer at finde ingredienserne, så I kan redde jeres Konge.

Mato Mato
I dette spil er ormene i et spændende kapløb om at nå frem til naboens have først. Se om din orm kan blive den hurtigste.

Memo Animal Babies

Memo Pets

Memo Vehicle

Memo Wild Animals

Mexican Train
Et hyggeligt anderledes Domino spil.

Mit Første Alias
Bevæg dig ind i verden fyldt med kendte Disney figurer i dette hyggelige ordforklaringsspil for børn.

Mix Max
Mix-Max er et klassisk børnespil, som bryder alle de rigtige rammer for at børnene så kan sætte alting tilbage i de rigtige rammer. Det er også et spil, der danner et godt udgangspunkt for samtaler med børnene om den verden de lever i.

Mix Max Zoo
Har børnene fået styr på Mix-Max, fordi de kender uniformerne alt for godt, så udvid spillet med Mix-Max Zoo og få nogle endnu mærkeligere kombinationer, hvor dyr bliver iklædt uniformer.

Monopoly junior, Frozen
Monopoly i med Frozen tema

Monster Factory
Skab fantasifulde monstre og hjælp dine venner med deres monstre i mens du finder ud af, at monstre er et produkt af din egen fantasi, hvor du selv bestemmer om de er farlige eller søde. Alle kan være med og spillet er hurtigt at lære - og sjovt at spille. Spillet er på engelsk, men reglerne er enkle og selve brikkerne er uden tekst så det spiller ingen rolle.

MovEgg
Som Hønemor skal du redde din æg ud af stegepanden og tilbage til reden

Mucca Pazza
En sjovt spil, som pirrer børnenes fantasi med de flotte figurer og samtidig træner børnenes evne til at finde sammenhænge. Nomineret af Guldbrikken til Årets børnespil 2015.

My First Carcassonne
Opdag den fantastiske by Carcassonne en brik ad gangen i dette børnespil. Hvem er den bedste til at komme af med alle sine figurer og hvem bliver den heldige vinder af My first Carcassonne?

My Little Scythe
Et kompetitivt, familievenlig evntyrspil.

Picture Lotto

Pie Face - Chain Reaction
Hvem vil du gerne se med flødeskum i hele hovedet? Nu har du chancen - inviter dem til et spil Pie Face! Men pas på - det kunne jo ende med at blive dig, der ender med hovedet smurt ind. Et sjovt spil for alle aldersgrupper.

Pie Face Showdown
Det sjove Pie Face spil - nu i en 2 personers udgave

Pixeline lær om trafik
Lær at bevæg dig trafikken emd Pixeline

Pop Up Pirate

Prince & Dragon, GoGetter
Hjælp prinsen til at finde prinsessen, men pas på dragen

Ramasjang Festen
Der er fest på øen Ramasjang - og du er inviteret med! Et visuelt og aktivt spil, hvor også mindre børn kan være med.

Ramasjang Mysteriet
Hjælp hinanden og find skurken! Ramasjangs populære Mysterieprogram er blevet til et super sjovt spil for børn.

Ramasjang Rally
Ramasjan Rally - Fart over feltet i denne variant af det klassiske vendespil

Red Prinsessen
Har du altid drømt om at være den mest talentfulde ridder, der kunne redde den smukke prinsesse fra onde magter, og få det halve kongerige? Det kan du nu!

Robot Face Race
Det vilde vanvittige farve find robot maskine tilfældighedsspil!

Roskis
Ingen gider at gå ud med skraldet. Nu er spillet, hvor det handler om at undgå at skulle gå ud med skraldet endelig kommet. Er dit skrald det, der får skraldespanden til at bliver overfyldt? Så kan du ende med at skulle ud med skraldet.

Scotland Yard
Et rigtigt detektiv spil, hvor du skal finde den mystiske mr. X Kåret til ”Spiel Des Jahres” (Årets spil) i Tyskland i 1983 Spillet er på dansk.

Scotland Yard Junior

I dette spil er I alle detektiver, der bevæger sig rundt i London for at jagte Mister X.

Mister X er en forbryder, som kan overvindes hvis I arbejder sammen om at finde ham.Scrabble Junior
Brug Scrabble Junior til at lære at stave til danske ord. Der er mulighed for at justere sværhedsgraden, da spillepladen har 2 sider. Leg og lær på samme tid.

Sequence for Kids
Sequence nu i en sjov Børneudgave

Settlers fra Catan – Junior
Det kendte og populære Settlers fra Catan i juniorudgaven. Velegnet som introduktion til Settlers allerede fra 5-års alderen. Er du den dygtigste pirat der får fyldt dine lagre og undgår Kaptajn Skade?

Simsala Hopp
Dyst mod de andre troldmænd, og forsøg at forvandle så mange frøer til kaniner som muligt. Vinder af årets børnespil 2013 hos Guldbrikken. Spillet er på dansk.

Skæg med Bogstaver
Leg og lær om bogstaver med Hr. Skæg. Den elskede TV-figur som brætspil.

Skæg med Matematik
I dette spil kan dit barn lære matematik med Hr. Skæg. Det er små regnestykker, som hovedsageligt fokuserer på tallene fra 1 til 10, men nogle af stykkerne har højere tal. Dette er en sjov og nem måde for dit barn at komme ind i den matematiske verden på.

Skæg med tal
Den populære figur Hr. Skæg kan i dette spil hjælpe dit barn med at lære om tallene. Spin hjulet og se hvor pilen lander for at finde ud af, hvilken opgave du skal udføre. Dette spil er en sjov og nem måde at lære dine børn om tal.

SNAK - børneudgaven
Med disse særlige spillekort kan du spille alle de kendte kortspil - og samtidig lægge op til snak og dialog med børn helt ned til 4-års alderen.

Tal Høvding
I dette spil er I alle indianere og I har alle én fjer på hovedet. Kan du gætte værdien af alle fjer tilsammen kan du vinde.

Team Diamond Detectives
Skattejagten er begyndt og det handler om at være den detektiv, der hurtigst finder frem til skatten. For det andet hold handler det om at være gode til at skjule skatten. Spil dette spil indendørs eller udendørs.

The Game of Life, junior
Velkommen til dit første The Game of Life! Vælg mellem en masse fantastiske oplevelser

The Greedy Sheep
Du skal fodre det grådige får. Når det bræger, vil det have noget at spise. Tryk ned på fårets hoved for at få det til at tage en bid, og fortsæt, til det bræger igen. Giv fåret videre til næste spiller, når din tur er slut.

The magic Tower
Hjælp! Den lille prinsesse er fanget i tårnet, og den onde Troldmand har gemt nøglen til tårnet i skoven. Hurtigt, skynd jer at finde nøglen! men pas på, Troldmanden prøver at komme jer i forkøbet. Finder i nøglens gemmested, må i forsøge at befri Prinsessen.

Ticket to Ride First Journey - Europe

I Ticket to Ride – First Journey skal togstrækninger bygges i Europa mellem store byer. Men hvem får bygget flest ruter og de længste strækninger. Det vil tiden vise!Toc Toc Woodman
Toc Toc Woodman handler om hvem, der er den bedste skovhugger. For at vinde skal du kunne hugge bark af træstammen. Men du skal fokusere på kun at få barken til at falde af og dermed ikke at vælte træstammen.

Topsy Turtle
Åh nej, du må ikke lade ham falde! Topsy har brug for din hjælp til at komme ud af dammen! Lyt godt efter, for han fortæller dig, hvilken farve klods du skal placere under hans fødder.

Troll Trail

I Troll Trail skal du finde frem til skatten, men pas endelig på dragen som vogter skatten. Et nervepirrende spil for hele familien, hvor det er nødvendigt at spille sammen for at vinde.Tælle- og regnespil med Hr. Skæg

Lær at tælle og lær om mængder med Hr. Skæg og hans tælle og regnespil.

Ved hjælp af puslespil kan børn have det sjovt samtidig med at de lærer om tal og mængder.Vikings Brainstorm
Vikings Brainstorm - Originalt tænkespil hvor skibene bevæger sig gennem vandet på en unik måde.

Vild med dyr
Familieunderholdningen er sikret i Vild med dyr, hvor du både skal være skarp i din paratviden, men i lige så høj grad være klar på at tegne eller mine et dyr for at vinde. Et alsidigt spil, hvor børnenes svar, er næsten lige så godt som de voksnes.

Vildkatten Classic 300

Vær den hurtigste og vind spillet Vildkatten ved at finde billederne først. De gemmer sig på spillepladen, men spørgsmålet er hvor nemt det er at finde dem. De gemmer sig nemlig forskellige steder fra gang til gang. Og da de ligger blandet sammen med andre ting kan det være vanskeligt at få øje på dem.Vildkatten Gurli Gris

Vildkatten Master 500
I Vildkatten Master 500 skal du matche et billedkort med et billede på spillepladen. Men med over 500 billeder kan det være svært at finde motivet på pladen. Hvem er bedst og hurtigst til at finde billederne?

Vildkatten Ramasjang
Spil det populære spil Vildkatten i en særlig Ramasjang-udgave. Leder du efter det originale spil? Læs mere om og køb Vildkatten Classic her.

Vildkatten: My First

Stimuler dine genkendelsesevner ved at kigge efter billeder på spillepladen. Kan du finde de motiver, som du leder efter, først? Så har du mulighed for at vinde over de andre.Wobbly Worm
Wobbly worm, det perfekte spil til børnenes hyggelige legestunde. Nemt at pakke ud, samle sammen og vise frem. Let overskueligt med anbefalende aldersgrænse på kun 3+!!!

Vi er naturligvis e-mærkede!

Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-  
En nem og gennemskuelig handel  
Løbende kontrolleret  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation