MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Børnespil

Her finder du en række fremragende, nøje udvalgte brætspil til børn i alle aldre. De kan bruge fantasien i årets børnespil 2015 Børne Alias, deres viden om dyr i dette sjove quizspil: Vild med dyr og opklare mysterier på øen Ramasjang i ramasjang mysteriet. – Mulighederne er mange og vidt forskellige!

De fleste børnespil kan bruges selv af helt små børn, men kender du ikke spillet i forvejen, kan du læse sådanne informationer ved at klikke dig ind på spillets produktside. Børn elsker brætspil. Vi fører bogstavspil, huskespil, klassikere som fiskespillet,  Pippi og Monopoly Junior, og nye, hylende morsomme titler som Pie Face, hvor man kan ende med at få flødeskum i hele hovedet (som du måske har set på YouTube).

I dag fylder computere, tablets og smartphones mere og mere i børnenes hverdag. Hos Nordisk Spil vil vi derfor gerne hjælpe dig med at finde frem til netop det spil, der kan give anledning til kvalitets offline-hygge med hele din familie. Vi har både hurtige børnespil, der kan nås inden sengetid på hverdage og længere børnespil, som sagtens kan erstatte tv’et lørdag aften.

Uanset hvad er samværet og hyggen med de små i højsædet. Hvad enten dine børn kan lide stygge monstre eller forskellige afskygninger af dyr, kan du her på siden således finde sjove, udfordrende og lettilgængelige spil, som vil skabe glæde blandt store som små.


15 Minutes to Self-Destruct
• Perfekt til holdspil. • Appen gør spillet endnu mere spændende. • Højt tempo, kort spiltid

4 på stribe - GOKI

4 På Stribe fra Alga
4 på stribe gælder i alt sin enkelthed om, at man skiftes til at putte sine brikker i spillepladen, og så gælder det om at være den første, som får 4 brikker på stribe. Et klassisk spil som de fleste kender, og som ikke behøver den store forklaring. Det er derfor nemt for de fleste at gå i gang med dette sjove spil.

ABC Memo
Her får du et underholdende og traditionelt spil, hvor alle kan være med. Det gælder om at være god til at huske, så du kan indsamle så mange par som muligt og derved vinde spillet. Et hyggeligt spil, der aldrig går af mode men som altid kan være med til at skabe gode stunder.

Airshooters
I dette sjove og tempofyldte spil, skal du opsætte måltavler, som du og dine modstandere skal forsøge at ramme bedst muligt. Den der sigter bedst og derved opnår flest point vinder dette sjove spil. Et spil med masser af bevægelse, hvor børnene kan få brugt deres energi.

Alfabetspillet
Et sjovt og lærerigt billedlotteri med fire forskellige spillemuligheder.

Alfred

Hjælp vampyren Alfred med at finde skattene i borgen, hvor synsbedrag og fatamorganaer er en del af skattejagten og udfordringen.

Spillet udfordrer de mindstes rumlige sans og de får mange aha-oplevelser under spillet.Alias: Børne Alias
Forklar ord og billeder - uden at bruge det aktuelle ord. Reglerne er enkle men spillet er udfordrede for såvel store som små. Hvordan vil du forklare ordet hest eller lagkage? Alle kan være med og du behøver ikke at kunne læse, da billederne viser de ord der skal forklares. Nomineret af Guldbrikken til Årets Børnespil 2015.

Alias: Jeg er... - Junior
Er du god til at forklare og gætte ord? Så er Alias: Jeg er... lige noget for dig!

Alias: Junior Party
Det er tid til sjov og leg i denne udgave af Alias, hvor der skal udføres sjove ting, mens der skal gættes på ord.

Alias: Original

Alias Original handler om at forklare bestemte ord til dine medspillere. Men pas på med hvad du siger! For du må ikke bruge dele af ordet til at forklare med. Og det er sværere end man skulle tro.Alibaba

All roads (Dansk)
Byg Rom og lad veje føre til storhed i "All Roads" – hvor den klogeste bygherre hersker!

AniMix

Kan sjove ord som humleko, girafant eller slamis forårsage et grineflip? Eller hvad med deres afbilleder som viser, at der i virkeligheden er tale om en humlebi og en ko, giraf og en elefant samt en slange og en missekat gøre det samme?

Så er AniMiz spillet for dig og din familie.A-Å Junior
A-Å Ordspillet, fra width=0Tactic, er et fremragende spil til de yngre på vej eller lige startet i skole. Med dets lærerige elementer får det ungerne til at finde ord, der starter på alle alfabetets bogstaver. Fantastisk spil til ungernes tidlige udvikling indefor sprog. Kan helt sikkert anbefales!

Babblarna Flip-Flap-pusle - 36 brikker
Babblarna puslespil - 36 brikkers puslespil med Babblarna-motiver.

Babblarna Puzze -l 4+4+4 brikker
Skønne og farverige figurer fra Babblarna

Balance
Et sjovt aktivitetsspil som samler venner og garanterer sved på panden og et godt grin.

Balancespil - Måne stor
Kan du ligge træklodserne på halvmånen så den ikke vælter?

Balancespil - Stiger
Kan du lave et tårn af stiger?

Balancespil - Stole
Hvem kan bygge det højeste stoletårn?

Baluba
I dette vanvittige jungleræs, gælder det om at være den første til at nå frem til frøkongen. Kan du bane vej gennem den farefulde jungle før dine modstandere?

Bamse og Kylling Billedlotteri
DR’s billedlotteri med Bamse & Kylling er et underholdende banko spil, hvor det handler om at få pladen fuld. Ved at fylde felterne ud med motiver fra Bamse & Kylling eftersom de bliver råbt op, kan du fylde pladen. Et sjovt spil med flotte plader og brikker.

Bamse Stoledans

Dans stoledans med dine venner til Bamse’s Regnvejrssang. Find en stol hurtigt, når musikken stopper. Der er nemlig én som ikke får en stol og den person er ude indtil, der er fundet en vinder og legen kan startes forfra.

I samme serie finder du også billedlotteri og Find Bamse.Bananas

Bananas handler om at få de stakkels festaber ind i skyggen efter de er faldet i søvn i en lysning. Ved at have god hukommelse kan du flytte din aber ud af spillepladen og ind i skyggen.Battle Sheep
Battle Sheep er kåret til Årets familiespil 2015 af legetøjsbranchen. Fårene har tænkt sig at indtage verden. En græsmark af gangen. Den der får flest får på græs vinder spillet. Banen bygger I selv op fra spil til spil. Enkle regler, flotte brikker og masser af sjov for hele familien.

Battleship: Sænke Slagskib fra Hasbro
Tag på mission på de syv verdenshave og sænk din fjendes skibe før de sænker dine.

Bean bag
Hvem rammer først og flest gange?

Beat the camera
Kan du undslippe kameraets blik? Spil Beat the Camera og bevæg dig ubemærket rundt! +1 Spillere Fra 5 år

Big Time Sumo Bumper Boppers
Hop i sumoringen og puf din modstander ud af cirklen!

Billedlotteri
Billedlotteri har været et populært spil igennem mange år og er det stadigt. Den spiller, der først opnår fuld plade, vinder spillet. Det er et nemt og hurtigt spil, som er særdeles velegnet til mindre børn, men kan også sagtens bruges af andre barnlige sjæle.

Billedlotteri
Match alle billederne, og få fuld plade.

Blokus

Blokus handler om at få brikkerne lagt på spillepladen først.

2-4 spillere kan spille Blokus og et spil tager typisk 20 minutter.Boom Boom Balloon
Slå med terningen for at finde ud af, hvor mange pinde du skal stikke ind i ballonen. Den der giver ballonen den pind, som får den til at sprænges, har tabt runden. Håb hellere på at slå lavt med terningen!

BrainBox: Billeder
Hvem husker bedst?! 1-20 Spillere Fra 4 år Spilletid ca. 10min Spillet er på Dansk

Break Free
Break Free er spillet for dig, hvis du har en lille udbryderkonge gemt i maven. Det gælder i dette spil om at tænke klart og fokusere, så du hurtigt kan slippe ud af dine håndjern og vinde spillet. Et sjovt spil, hvor der med tiden kan bygges flere og flere udfordringer på, jo bedre du bliver til det.

Build a Burger!
Det at lave din helt egen saftige burger, hvor du selv må bestemme ingredienserne, er altid et sikkert hit! Nu kan du fylde din egen bolle i Build a Burger, der er et smaddersjovt spil for familien.

Butterflies
Spred dine vinger... og lad din hjerne flyve! Kan du bruge din hjerne til at skab smukke sommerfugle fra tilfældige dele? Butterflies er et unikt og sjovt glidende puslespil, som byder på 48 udfordringer fra let til vanskeligt. Et perfekt, kompakt rejse spil, der omfatter et opbevaringsrum til puslespilsbrikker og udfordring hæfte

BørneAlfabet
Et lærerigt krydsordsspil for børn. Indeholder både en variant for børn der kan læse og en for børn der er ved at lære det.

Captain Sonar Family
Captain Sonar Family - spændende spil, hvor det at samarbejde er vigtigt for at vinde.

Carcassonne - Hunters & Gatherers
Carcassonne - Hunters & Gatherers - Familiespil og børnespil. Enkeltstående spil i Carcassonne serien.

Carcassonne Junior - Dansk
Opdag den fantastiske by Carcassonne en brik ad gangen i dette børnespil. Hvem er den bedste til at komme af med alle sine figurer og hvem bliver den heldige vinder af My first Carcassonne?

Catan Junior Travel
Oplev en verden af pirater og skatte i 'Catan: Junior'. Denne børnevenlige udgave af Settlers of Catan bringer sjov og strategi til hele familien. Er du klar til at udforske de mystiske øer?

Catapults - Nordisk
Du kæmper som general og skal passe på dine tropper ikke bliver skudt ned af fjendens katapult, samtidig skal du forsøge at nedkæmpe fjenden med din katapult.

Challengers!
Ta' udfordringen op med "Challengers!" - et friskt og unikt kortspil, hvor du, sammen med op til syv andre spillere, styrer hold af fabelagtige figurer i heftige turneringer. Fra T-rex og gummianker til støvsugere, din strategi kan være forskellen mellem sejr og nederlag. Så, er du klar til at blande din dæk og tage din modstander ned?

Cirkus Topito
Nu kan du bringe et cirkus med hjem til dig i stuen. Hvem kan bedst stable elefanten ovenpå løven uden at tårnet vælter igen?

Cirkuselefanter

Coco Crazy
Go bananas og befri aberne i 90'ernes spilfavorit!

Conezilla
I dette familiespil kan man rigtig hygge. Her gælder med om at have en god hukommelse og den bedste til at nå 10 kugler is. Spillet er lærerigt for børn, da de både kan lære hvad der er større end og tal på en gang. Så hvem vil ikke gerne have lidt ekstra drys til sin spilleaften?

Coral Reef
Livet i Coral Reef er noget udover det sædvanlige og det har du en chance for at opleve i dette skønne spil, som foregår på havets bund i det smukke koralrev. Se de smukke dyr og dyst mod dine venner om, hvem der først finder de ting, der gemmer sig i koralrevet. Vinder af Årets Børnespil 2017.

Cortex Challenge Kids

Spil Cortex Challenge Kids med børnene og lad dem blive udfordret i forskellige, sjove typer opgaver som skal løses. I dette spil kommer man ud for eksempelvis labyrinter og logisk tænkning.

Prøv også grundudgaven og geografi-udgaven.Cubingos
Vend de rigtigt kort og byg sjove tredimensionelle monstre. Et hyggeligt spil fra 5 år.

Danmarksspillet
Har du styr på den danske geografi? Ellers kan Danmarksspillet hjælpe dig. Spillet varer knap en times tid, og hele familien kan være med.

Day and Night
Spillet Day and Night er todelt, som navnet signalerer. I de 24 Day udfordringer skal barnet genskabe de samme motiver som vist i udfordringsbogen (se billede 1 i række 2 til højre). Udfordringsbogen indeholder også 24 Night udfordringer. Her skal barnet finde ud af, hvilke klodser der skal være hvor, for at genskabe det samme motiv som vist i silhuetten (se billede 2 i række 2 til højre).

Deluxe klodsmajor med træklodser
Kampen om familiens klodsmajor!

Den Fortryllede Labyrint
I dette hyggeligt familiespil gælder det både om at være hurtig, men også snedig. Kan du finde dine skatte og komme i mål før dine modspillere? Bemærk at spillets udgiver ikke længere bruger den danske forside på spillet. Det betyder at selvom der står Labyrinth på det, så er det stadig den danske version.

Den magiske skov
Nomineret til Årets børnespil 2022! Hjælp med at få alle krystallerne tilbage i den magiske skov

Den store regneæske
Hjælp uglen med små matematik-opgaver på den magnetiske tavle. En hyggelig måde at træne matematik og når barnet først er igang kan det spille selv. Fra ca. 5 år.

Den sultne krokodille

Det fortryllede land
Saml diamanter og red enhjørningerne!

Diamond Quest - Smartgames
Følg sporene og find diamanten.

Dicetto
Dicetto er et sjovt terninge og kortspil, hvor det gælder om at være hurtigt

Dig in!
I dette underholdende børnespil gælder det om at være hurtig til at spotte og opsamle de figurer, som du har til opgave at finde. Spillet er fyldt med masser af sjov, og du skal være hurtig til at reagere, for at kunne vinde dette underholdende spil.

Dinosaur
Skynd dig og red dine dinosaur fra den store vulkan som er i udbrud.

Disc Cover
Match et cover med den sang, du har valgt, eller find ud af, hvilket cover de andre spillere har valgt.

Disc-Mikado fra Goki
Oplev det klassiske mikado-spil i en farverig og moderne version med disc Mikado. Fjern brikker uden at bevæge spillebrættet – sjov og udfordring for børn fra 4 år!

Dixit: Disney
Dykker ned i en magisk verden af fantasi med Dixit: Disney, hvor eventyr og historiefortælling mødes på spillebordet.

Dobble - Nordisk

Dobble er et spil, hvor du virkelig bliver aktiveret. Vær hurtig og opmærksom for at finde 2 ens symboler på 2 forskellige kort. Og find dem inden dine modstandere. Spilles af 2-8 spillere og af børn fra 6 års alderen.Dobble 360
Nu gælder det om at være hurtig og opmærksom. Så hvem finder først de to ens symboler mens kortene drejer 360 grader rundt.

Dobble Disney 100 Years of Wonder
Disney udgave af Dobble. Find to ens figurer før dine modspillere.

Dobble Frozen II
Dobble med fine motiver fra Disney filmen Frozen II. Nu gælder det om at være hurtig og være den første som ser de to matchende billeder.

Dobble Harry Potter
Vær klar til at bevæge dig ind i Harry Potters univers, og gør klar til at dyste mod de andre troldmænd! En kamp om at finde 2 ens symboler i en fart!

Dobble Star Wars
Dobble Star Wars er et sjovt spil for dig, som er glad for Star Wars. Reglerne er enkle, og det gælder om at være den første til at finde to ens symboler på spilkortene. Et sjovt lille spil, som kan spilles af både store og små, samt tages med overalt.

Dobble, Finding Dory
Dette familiespil er i bund og grund meget enkelt. Men så alligevel. Du skal stadig være hurtig. Er du den første til at finde de figur der er ens vinder du kortet og dermed et point. Det er et familiespil hvor de små også rigtig kan hygge sig. Og ikke nok med det. Så er alle figurerne på kortene fra Finding Dory filmen.

Domino Express Extreme 150
150 brikker i forskellige farver.

Dorfromantik
Oplev hygge og strategisk sammenfald i dette anerkendte 'feel-good-spil' hvor computerspil møder brætspil i et prisvindende mesterværk.

DR Huskespil m/72 brikker Ramasjang
DR Huskespil m/72 brikker Ramasjang.

Dragonia
Hvem samler flest firben fra dragens rede inden den vågner? Et spil hvor de yngste i familien har mindst lige så gode chancer som de voksne :-) Fra ca. 6 år.

Dyrenes Hotel
Et sjovt og lidt anderledes hotel. I Dyrenes Hotel skal man forsøge at få de rigtige dyr indlogeret på de rette værelser på hotellet.

Dyreskoven
Et sjovt familiespil hvor du skal samle skovens dyr inden ulven opdager dig

Ecosystem: Coral Reef
Dyk ned i havets dybder og opbyg dit eget blomstrende koralrev i "Coral Reef" Spillere - 2-6 Spilletid - ca. 15min Alder - 8+

EXIT for Børn - Gådernes Jungle - Dansk
Gåden skal løses for at åbne Skatten.

EXIT for Børn: Kagetyvene i Monsterby

Fabeldyr
Tag med ud på den underlige ø og mød de sjove og skøre fabeldyr!

Fantastic Gymnastics
Lav den Perfekte landing, Scor 100 point og vind.

Fantastic Park
Saml og organiser de sjove og fantasifulde dyr i Fantastic park

Fast Flip
Fast Flip et hurtigt spil om at have hurtigt blik og tælle frugt

Fauna - Dansk
Kom og vær med i Fauna - et spil, der fejrer vores planets fantastiske biodiversitet, mens det udfordrer din viden og strategiske evner.

Figurix
Hvem finder føst den rigtige brik, i den rigtige farve, med den rigtige figur.

Find Bamse
Leg gemmeleg med Bamse og hør ham kalde på dig fra sit skjulested. Bamse fra Bamse & Kylling skal gemmes og så handler det om at følge hans stemme og finde ham. I samme serie findes også Bamses Stoledans og billedlotteri.

Fire på Stribe XL
4 på stribe er et rigtig hyggeligt spil for familien. Nu kan du dog få spillet i en endnu større udgave, som kunne være perfekt til udendørs leg.

Fiskespil fra Alga
Det klassiske fiskespil i en flot udgave fra Alga.

Fiskespil med magnet og fiskestang
Tag på fisketur med dette sjove fiskespil! Fang de små fisk med den magnetiske fiskestang og konkurrér om points, eller spil et huskespil – perfekt til at stimulere børns koordinationsevner!

Fiskespil med magneter
Hvor god en fisker er du?

Fiskespillet
Luksusudgave af det klassiske fiskespil. Fang de sultne fisk når de åbner munden. Den der fanger flest har vundet.

Flushin Frenzy Toiletspil
Hvem griber først pølsen?

Flying Frenzy Toy Story 4 Carnival Catapult Game
Hvem er hurtigst og kan gribe flest sjove Buzz Lightyear-figurer i sin cowboyhat? Find ud af det med dette Toy Story 4-inspirerede Flying Frenzy spil!

Fool the Frog
I Fool the Frog tager du frøbrillerne på, som automatisk åbner og lukker. Dette betyder, at du ikke altid er i stand til at se, hvad dine modspillere laver. Modspillerne gemmer en flue under deres bægre, og mens frøbrillerne blinker skifter fluen plads spillerne imellem. Kan du gætte, hvor den er?

Foto Fish
Charmerende brætspil for 2-4 spillere. Fra 4 år.

Franctic Fishing - fiskespil
For at vinde spille, skal du fange flest fisk i dammen.

Fredagsslik
Kampen om slikket!

Fun Farm
Fun Farm et sjovt børnespil med næsten rigtige dyr

Gas Out Pruttespil

Bliver det dig, der får Guster til prutte, når du trykker ham på maven. Dette uforudsigelige spil kræver en smule held og en smule snilde, for at du kan undgå at få Guster til at prutte.Ghost Tower

Et samarbejdsspil, hvor du skal få spøgelsesbørnene i seng. Det kan du ved at vende brikker og her er det en fordel at have god hukommelse. Når alle børn er lagt i seng ved hjælp af samarbejde, har I vundet over spillet.Go Fetch
Go fetch bringer med dets simple regler en sjov og hyggelig oplevelse til børnene. Spillet tager ikke mere end et par minutter, men ligger hurtigt op til flere timers spil og leg. Go Fetch er nemt at finde frem, samle sammen og lære fra sig.

Gold Fever
Er der en guldgraver gemt i dig, der altid er på jagt efter det pureste guld? Oplev spændingen ved at lade din guldfeber rase over dine modspillere i dette hyggelige Gold Fever spil for hele familien. Grav på livet løs efter de første fire guldklumper for at vinde spillet!

Guess Who? - hvem er hvem - rejseudgave
Guess Who? - hvem er hvem - Kan du gætte hvilken person din modstander har valgt?

Gurli Gris Leger Gemmeleg
Gurli Gris har gemt sig og vil lege gemmeleg, vil du være med?

Gurli Gris Memo - Vendespil med 48 kort

Gurli Gris mudderfest
Nu kan du holde mudderfest med Gurli Gris hjemme i din egen stue!

Gurli Gris Pop Up spil
Send Gurli Gris på en flyvetur!

Gurli Gris Skattejagt
Tag på skattejagt med Gurli og vennerne!

Gurli Gris vendespil
Hyggeligt vendespil med motiver af Gurli Gris og alle hendes gode venner!

Gurli Gris vendespil (Peppa Pig Identic Memo)
Hyggeligt vendespil med de populære figurer fra Gurli Gris.

Gæt 2
Hele familien kan konkurrere på underholdende vis om hvem, der har den bedste hukommelse og er bedst til at gætte, ud fra så få ledetråde som muligt. For 2-4 spillere og fra 5 år.

Gæt en tegning junior
Gæt Tegning i en super fed Junior udgave

Gå på planken (Dansk)
I det sjove børnespil, Gå på Planken, træder I ind i piraternes verden, hvor det gælder om at holde jeres grådighed i skak. I tur og orden har I mulighed for at hente værdifulde skattekort, men det er en balancegang! I skal være modige, men omhyggelige, for hvis I ender med at trække to ens kort, risikerer I at rykke fremad på planken!

Hands Up Ramasjang
Hjælp Kristian fra Ramasjang med at fange skurkene der er flygtet! Hyggeligt familiespil hvor børn fra omkring 4 år kan være med.

Happy Cube - Junior
Oplev sjov og læring med Happy Cube Junior! Seks skumterninge-puslespil med varierende sværhedsgrader venter på at blive mestret. Kan du løse den ultimative udfordring?

Happy Cube Original
3D puslespil, som også kan samles på tværs af farver

Happy Cube Original (Assorteret)
Denne vare er assorteret og det er ikke muligt at vælge en specifik farve. Du skal være velkommen til at ønske en farve men vi kan ikke garantere at kunne opfylde dit ønske.

Harry Potter Ludo / Fia - Dansk
I Harry Potter Ludo øger kortene terningernes kraft.

Hiio-Hoi!
Hjælp pingvin-piraterne med at besætte pladserne på deres skib. Men pas på - hvis din pingvin falder overbord skal du gå planken ud! Fra ca. 5 år.

Hit the Hat
Hvem er hurtige og gode til at følge deres intuition i dette spil, hvor det gælder om først at smække den rigtige hat?

Honeycombs
I dette hyggelige familiespil gælder det om, at matche brikker ud fra de forskellige motiver. Der er tre forskellige varianter af spillet, som alle kan spilles med dette spil.

Hungry Cats
Vi vil altid have mad!

Hvad er klokken?
En sjov måde at lære de mindste om hvad klokken er. 2-4 Spillere Fra 5 år Spilletid ca 20min

Hvad kan jeg blive
Find brikkerne som hører sammen, og lær barnet om, hvem der bruger hvad.

Hvem er hvem - Extra
Hvem er hvem ekstra - med nøgle og vinder melodi. Spillet er pt. udsolgt og vi har ikke en forventet dato for hvornår spillet kommer på lager igen.

Hvem er hvem?
Det klassiske Hvem er Hvem i en ny, forbedret udgave.

Hvem er hvem? - Gurli Gris - Engelsk
The mystery face game.

Hvem er Hvem? Harry Potter Udgave
Tag magien fra Hogwarts til dit hjem med det berømte deduktionsspil ‘Hvem er Hvem?’. Brug din viden om den magiske verden til at afsløre modstanderens hemmelige karakter!

Hønemor
I dette børnespil skal man være en Hønemor, der skal finde sine kyllinger og få dem med tilbage til ens egen hønsegård.

IceCool

Leg med pingvinerne i pingvin skolen, hvor alt er lavet af is. Pingvinerne glider derfor rundt på spillepladen ved at du giver dem små smølfe-spark. Kan du sikre at pingvinerne ikke skulker fra deres iskolde skole?

Producent: Lautapelit.fi

iMagic
iMagic genopfinder princippet om prik-til-prik-tegning: Forbind prikkerne for at finde ud af, hvad du tegner.

Jagt Juvelen
Fangeleg på den ekstra sjove måde!! Et fantastisk spil til børnefødselsdagen, til den store familie eller til når vi er samlet en hel flok til udendørs aktivitet.

Joylings
Hestespil til Hesteglade piger

Junior Matador
Børnenes helt eget Matador-spil. Samme spilleglæde men mere relevant og målrettet for børn.

Just one - valget er dit, gør en forskel
Nu skal der spilles sammen allesammen, da man skal hjælpe hinanden ved brug af ledetråde.

Kalaha - Træ
Det klassiske spil i træ, med glasbrikker. 'Kalaha' er sanskrit for 'dyst' eller 'kamp'. Den strategiske spiller kan overliste modspilleren og vinde alle kuglerne.

Kalaha brætspil
Kalaha bygger på et oldgammelt spil fra Grækenland, og det er et simpelt spil som hele familien kan være med til. Det træner hjernens matematiske sans, samtidig med at det styrker motorikken, da der skal fordeles kugler rundt i alle hullerne (ambos) på spillepladen.

Kalaha fra Alga
Kahala er et simpelt spil, hvor det gælder om, at fordele alle kuglerne i hullerne på spillepladen. Kahala er et oldgammelt spil fra Grækenland, som de fleste kender til. Det er et simpelt spil, som kan være med til at underholde hele familien.

Kalaha fra Danspil
Kalaha - Kendt i over 7000 år, det gælder om at samle juglerne sin egen store fordybning

Kalaha fra Tactic
Kalaha - Kendt i over 7000 år, det gælder om at samle juglerne sin egen store fordybning

Kalaha i træ foldbart
Lækker Kalaha spil i træ

Kanin Hop Hop

Kanin Hop Hop er et spil, der er velegnet til de helt små sjæle. Det handler om at redde kaniner fra en oversvømmelse ved at slå med en terning. På den måde kan du flytte kaninerne ud af deres oversvømmede bo.Karak
Gå ind i mørket og vær den der kommer ud med den største skat.

Kaste Gris
Kaste Grise er et simpelt, men sjovt spil, der går ud på at kaste grise. De 2 små grise kastes og ud fra, hvordan de lander, får du point. Der er nemlig mange sjove måde, hvorpå de kan lande.

Kaste Gris - Jumbo
Kaste Gris - nu i stor størrelse og lige til at have med til enhver udendørs lejlighed. Dette morsomme spil egner sig lige godt til selv små børn som unge, voksne og gamle. Alle kan være med og have det sjovt.

Kaste Gris - Store Grise - Engelsk
Kast med dine grise og få point alt efter hvordan de lander.

Kendama
I Kendama gælder det om at fange bolden på forskellige måder. Brug din hånd til at lave forskellige tricks med Kendama-staven således at du kan fange bolden i én af de to skåle på staven eller på selve spidsen. Spillet er sjovt for store og små og kan give mange timers underholdning.

Kidnappet
Christian er blevet taget til fange – kommer han ud eller er det skurkene der vinder?

Kids Against Maturity - Illustrated Edition
Klar til at grine og udfordre din fantasi? "Kids Against Maturity: Illustrated Edition" er det farverige kortspil, der giver timevis af sjov for hele familien! 2-6 Spillere Fra 8 år Spilletid varierer Spillet er på Engelsk

Kinaskak i rent træ
Denne udgave, af det velkendte spil Kinaskak, er lavet i rent træ, så det kan holde til at blive spillet igen og igen!

Kingdomino

Byg dit kongedømme op ved strategisk at placere dominobrikker omkring dit slot. Kongerne vælger fliser på skift ud fra et smart system, så det ikke altid er nemt at få den flise, som man lige har behov for. Derfor må din strategi være fleksibel.Kitty Cat
Memory-spil - Det gælder om at være opmærksom, så man kan huske hvilket øje, der er farligt!

Klatresti
Kan du lede marmoren sikkert gennem labyrinten? Prøv vores marmorlabyrint i træ – sjov og udfordrende for børn fra 3 år og op!

Klodsmajor
Klodsmajor er et familiespil som de fleste danske kender. Det går i alt sin enkelthed ud på at man sammen bygger et tårn af klodser, som er næsten lige store. De små forskellige i tykkelse af klodserne betyder, at tårnet for det første ikke står super stabilt, og for det andet kan man skubbe nogle af klodserne ud undervejs i spillet - hvilket er selve kernen i spillet.

Klodsmajor - Goki
Klodsmajor med regnbuefarvede brikker!

Klodsmajor - Mindfuld classics
Klodsmajor som du aldrig har set det før. Lækkert kvalitetstræ!

Klodsmajor i træ - Goki
Pas på du ikke vælter tårnet!

Klodsmajor XL
Her får du det gode gamle Klodsmajor, der er blevet endnu højere. Nu kan det klassiske spil blive ført udendørs, og give jer et endnu højere tårn end nogensinde!

Knudespil
Er du god til at binde knuder?

Kolort katapult
Planlæg dit angreb... Last lorten... og SKYD...!

KooKoo Puzzles
Et sjovt lille puslespil hvor det gælder om at sætte kort sammen til et sødt billede.

Kroket Junior

Kroket Junior er en farverig udgave af kroket. Den passer til familiens mindste, da portene forestiller hunde og har nogle flotte farver. Spil det med hele familien i hold eller alene. Et super udendørsspil til haven.Krokodillens sokker

Kugle Labyrint
Test dine nerver og hænder med vores kompakte kuglelabyrint i træ. En sjov og udfordrende aktivitet for børn fra 5 år og op!

Labyrint
Labyrintspillet handler om at få en lille kugle igennem hele banen ved at justere på banens niveau. Gør det uden at kuglen falder i et af hullerne undervejs og du har vundet. Prøv med 4 forskellige baner.

Labyrint: Junior - Dino
Hjælp dinosaurerne med at finde vej i labyrinten! Flyt brikkerne, åbn nye stier, og opdag de skjulte hemmeligheder i Labyrint: Dinosaurudgave. Perfekt familiespil for børn fra 5 år!

Land of clans
Land of Clans er et konfrontatorisk, mønster bygge og kort management spil. Tidsplaceret i middelalderens Skotske Højland.

Ligretto: Junior
Ligretto er et forbløffende fascinerende kortspil, hvor det gælder om at være hurtigst til at lægge alle kort. Med Ligretto: Junior kan de mindste også være med til dette fantastiske spil.

Loopin Louie
Loopin Louie er årets børnespil 2013, og her får du et rigtig sjovt spil, som hele familien kan være med til. Hvor længe kan du beskytte dine kyllinger mod den skøre Louie, som flyver rundt og laver sjove tricks i luften?

Ludo
I Ludo skal man flytte ens egne brikker rundt på banen ud fra hvad du slår med terningen. Men dine brikker er ikke i sikkerhed før de står på et fredet felt eller er i mål. Så pas på at du ikke bliver slået hjem og skal starte forfra.

Ludo - Luksus
Simpel ludo, for 2, 3 eller 4 spillere!

Lær at stave med Hr. Skæg
Hr. Skæg motiverer dit barn til at lære at stave ved hjælpe af dette læringsspil. Børn elsker at lægge puslespil, så hvorfor ikke lære bogstaver at kende ved at lægge puslespil. Snak med dit barn om de bogstaver, der viser sig. På den måde har dit barn det sjovt og lærer samtidig en masse.

Løb Fido Løb!
Løb Fido Løb! er et mand-mod-mand kapløb med vores firbenede venner!

Magic Maze Kids
Kongen er blevet forvandlet til en frø, og det er nu op til jer at finde ingredienserne, så I kan redde jeres Konge.

Magilabyrinten
Spændende børne- og familiespil, hvor I skal være troldmandens lærlinge og finde magiske symboler i den magiske labyrint!

Mato Mato
I dette spil er ormene i et spændende kapløb om at nå frem til naboens have først. Se om din orm kan blive den hurtigste.

Memo Animal Babies
Vendespil, med motiver af nuttede babydyr! Egner sig godt til yngre børn.

Memo Dinosaur
Klassisk vendespil med motiver af dinosaurer.

Memo Pets
Det klassiske vendespil, denne gang med billeder af diverse kæledyr.

Memo Vehicle
Vendespil for alle der kan lide biler, og andre transportmidler. Egner sig godt til mindre børn.

Memo Wild Animals
Dette vendespil indeholder billeder af diverse exotiske vilde dyr.

Mexican Train
Et hyggeligt anderledes Domino spil.

Mexican Train Domino
Mexican Train spil, nu i flot metalæske!

Mikado i trææske - fra Goki
I Mikado gælder det om at have tålmodighed med sig selv og en rolig hånd!

Mini Klodsmajor - Goki
Miniatureversion af det verdenskendte spil Klodsmajor!

Minigolf

Mister Monster
Hjælp den gamle mand med at drive monstrene ud af hans hus. Han har brug for både dig og dine venner ellers kan det aldrig lade sig gøre. Nomineret af Guldbrikken til Årets børnespil 2012.

Mit Første Alias Disney
Bevæg dig ind i verden fyldt med kendte Disney figurer i dette hyggelige ordforklaringsspil for børn.

Mix Max
Mix-Max er et klassisk børnespil, som bryder alle de rigtige rammer for at børnene så kan sætte alting tilbage i de rigtige rammer. Det er også et spil, der danner et godt udgangspunkt for samtaler med børnene om den verden de lever i.

Mix Max Zoo
Har børnene fået styr på Mix-Max, fordi de kender uniformerne alt for godt, så udvid spillet med Mix-Max Zoo og få nogle endnu mærkeligere kombinationer, hvor dyr bliver iklædt uniformer.

Monopoly Cash Grab - Dansk
Monopoly Cash Grab Dansk - Familiespil

Monopoly Junior
Leder du efter et hyggeligt og sjovt spil hvor alle - også de mindste - kan være med? Så skal Monopoly Junior helt sikkert hjem og stå på spil-hylden! Ryk din brik rundt på pladen, køb og sælg, tjen bunkevis af penge og vigtigst af alt - ha’ det sjovt!

Monopoly junior - Frozen
Monopoly i med Frozen tema

Monopoly Junior Elektronisk Bank
En sjov udgave af spillet der lærer de yngste hvordan et betalingskort fungere.

Monopoly Junior Peppa Pig
Det klassiske Monopoly spil - I et hyggeligt Gurli Gris univers.

Monster Factory
Skab fantasifulde monstre og hjælp dine venner med deres monstre i mens du finder ud af, at monstre er et produkt af din egen fantasi, hvor du selv bestemmer om de er farlige eller søde. Alle kan være med og spillet er hurtigt at lære - og sjovt at spille. Spillet er på engelsk, men reglerne er enkle og selve brikkerne er uden tekst så det spiller ingen rolle.

Monster! Monster! - Dansk
Monster! Monster! uuuuuuhyggeligt kortspil med monstre der jagter mennesker om natten.

MovEgg
Som Hønemor skal du redde din æg ud af stegepanden og tilbage til reden

Moves!
Hvem kan huske flest sjove bevægelser i streg? Moves! kombinerer bevægelse, sjov og leg.

Mucca Pazza
En sjovt spil, som pirrer børnenes fantasi med de flotte figurer og samtidig træner børnenes evne til at finde sammenhænge. Nomineret af Guldbrikken til Årets børnespil 2015.

Muselabyrinten
Vær den første til at føre dine 4 mus ind til osten.

My City - Dansk
Et slags avanceret Patchwork. Spiel des Jahres- nomineret 2020. Unikt legacy-spil; dine valg påvirker næste spil.

My first School Box
For børn der snart skal til at begynde i skole

My Little Scythe
Et kompetitivt, familievenlig evntyrspil.

Myretuen
Myretuen er et hyggeligt spil for hele familien, hvor det gælder om at være den første til at få samlet myredronningen og dermed vinde spillet!

Nummer Ninja
Den gyldne drage bliver holdt fanget! Hvem bliver den første Ninja til at befri dragen? 2-4 Spillere Fra 7-12 år (anbefalet) Spilletid ca. 30min Spillet er på Dansk

Olsen
Det klassiske kortspil for børn og voksne.

Onkel Reje: Rundtosset
Et svimlende sjovt spil for hele familien - men pas på du ikke bliver for rundtosset!

Onkel Reje: Verdens største prut
Hjælp Onkel Reje med at slå verdens største prut!

Panda Splash
Det er varmt og du må hjælpe den søde panda ned til vandet for at bade!

Paw Patrol Klodsmajor
Paw Patrol Klodsmajor - Spil klodsmajor med de søde dyr fra Paw Patrol. Byg tårnet. Der efter, skiftes i til at slå terningen og tage en klods ud, i farven terningen viser, og ligge den oven på tårnet. Den der vælter tårnet taber.

Paw Patrol Memo
Vend de søde Paw Patrol kort og find de par, der passer sammen! Hvem kan vende flest sæt og vinde spillet?

Peppa Pig - My First Puzzles - 3/4/5/6 brikker
Saml Gurli Gris-puslespil med 3-6 brikker - perfekt til små hænder!

Pictionary Air - Denmark
Pictionary Air - Denmark. Anderledes tegnespil for hele familien.

Picture Lotto
Banko med billeder! Sjovt selvskabsspil til de yngre børn.

Pie Face - Chain Reaction
Hvem vil du gerne se med flødeskum i hele hovedet? Nu har du chancen - inviter dem til et spil Pie Face! Men pas på - det kunne jo ende med at blive dig, der ender med hovedet smurt ind. Et sjovt spil for alle aldersgrupper.

Pie Face Showdown
Det sjove Pie Face spil - nu i en 2 personers udgave

Pimple Pete
Hvem kan hurtigst samle nok point, ved at være den bedste til at hive bumser ud af Pimple Pete's ansigt? Sjovt spil for både børn og voksne.

Piratjagten
Nu er det tid til en spændende skattejagt, da piraterne har stjålet guldskatten og taget byens voksne til fange. Hvis du tør?

Pixel Art

Pixeline lær om trafik
Lær at bevæg dig trafikken emd Pixeline

Pixeline, lær om mad
Pixeline hjælper børnene med at lære om mad i dette sjove vendespil!

Pixeline, lær om søde dyr
Pixeline hjælper dig med at finde ud af hvor dyrene bor, og hvad de spiser!

PJ Masks Vendespil
Dette er et sjovt vendespil med karakterne fra PJ Masks! Kan spilles af børn fra omkring 3 år og op!

Pole position - Rejseudgave

Pop Up Pirate
Nu er det tid til at poppe pirater i dette hylende morsomme spil for hele familien. Hvem mon først får piraten til at hoppe op?

Prince & Dragon, GoGetter
Hjælp prinsen til at finde prinsessen, men pas på dragen

Puslespilsgiraf

Puzzzle Beezzz
Puzzzle Beezzz er et underholdende spil i træ, hvor det gælder om, at få alle brikker til at passe i bikuben. Spillet er godt til børn, og træner deres logiske tænkning, evne til problemløsning og koncentration.

Pyjama-Drama
Hvem har hvilken pyjamas på, og hvem ligger hvor? Er du skarp til at holde øje med detaljerne, bliver du kongen af Pyjama-Drama!

Ramajetterne
Et spil der handler om story-telling og udfordrer fantasien!

Ramajetterne: Check-In
Du skal tjekke din bagage ind i Ramasjangs lufthavn, men kan du overhovedet huske, hvad du har taget med? Test din hukommelse, sammen med Ramajetterne, i dette hyggelige huskespil!

Ramasjang Billedlotteri m/6 plader
Ramasjang billedlotteri med 6 plader med motiver at de skønne figurer fra Ramasjang.

Ramasjang Dysten
I Ramasjang Dysten går det ud på at beskrive og gætte så mange Ramasjang-ting som muligt.

Ramasjang Festen
Der er fest på øen Ramasjang - og du er inviteret med! Et visuelt og aktivt spil, hvor også mindre børn kan være med.

Ramasjang Mysteriet
Hjælp hinanden og find skurken! Ramasjangs populære Mysterieprogram er blevet til et super sjovt spil for børn.

Ramasjang Rally
Ramasjan Rally - Fart over feltet i denne variant af det klassiske vendespil

Ravnerok
I Ravnerok skal du hjælpe dine egne ravne med at finde gode hvilepladser på muren. Samtidig kan du se om du kan skubbe din modstanders ravne væk fra muren.


Red Prinsessen
Har du altid drømt om at være den mest talentfulde ridder, der kunne redde den smukke prinsesse fra onde magter, og få det halve kongerige? Det kan du nu!

Rednings-patrulje - 6 brikker
Puslespil i træ for de mindste. Her får I brikker, der viser en rednings-patrulje klar til at hjælpe! Brikkerne er med små træ-håndtag, så det er lettere for de helt små børn, at lege med dette puslespil.

Regn og Ret
For børn der snart skal begynde i skole

Risk Junior
Det klassiske spil Risk i en udgave hvor alle kan være med!

Robot Face Race
Det vilde vanvittige farve find robot maskine tilfældighedsspil!

Rollo - Yatzy med dyremotiver

Rosa fra Rouladegade - Kagespil
Er du vild med at se Rosa fra Rouladegade, eller elsker du bare kage? Så er dette spil i hvert fald noget for dig!

Roskis
Ingen gider at gå ud med skraldet. Nu er spillet, hvor det handler om at undgå at skulle gå ud med skraldet endelig kommet. Er dit skrald det, der får skraldespanden til at bliver overfyldt? Så kan du ende med at skulle ud med skraldet.

Scotland Yard
Et rigtigt detektiv spil, hvor du skal finde den mystiske mr. X Kåret til ”Spiel Des Jahres” (Årets spil) i Tyskland i 1983 Spillet er på dansk.

Scotland Yard Junior

I dette spil er I alle detektiver, der bevæger sig rundt i London for at jagte Mister X.

Mister X er en forbryder, som kan overvindes hvis I arbejder sammen om at finde ham.Scrabble Junior
Brug Scrabble Junior til at lære at stave til danske ord. Der er mulighed for at justere sværhedsgraden, da spillepladen har 2 sider. Leg og lær på samme tid.

Sequence for Kids
Sequence nu i en sjov Børneudgave

Sequence Junior
Sequence Junior er et sjovt familiespil hvor selv de mindste kan være med. For 2-4 spillere fra 3 år.

Settlers fra Catan – Junior - Dansk
Det kendte og populære Settlers fra Catan i juniorudgaven. Velegnet som introduktion til Settlers allerede fra 5-års alderen. Er du den dygtigste pirat der får fyldt dine lagre og undgår Kaptajn Skade?

Shut the Box double
Shut the Box er et godt, hurtigt spil for to personer, med simple spilleregler. Her får du spillet i en flot træudgave af høj kvalitet.

Simsala Hopp
Dyst mod de andre troldmænd, og forsøg at forvandle så mange frøer til kaniner som muligt. Vinder af årets børnespil 2013 hos Guldbrikken. Spillet er på dansk.

Skip-bo Junior
Det klassiske og sjove Skip Bo kortspil findes nu i en junior-version. Hvem bliver den første spiller til at komme af med alle sine kort?

Skip-bo spillet
Skip-Bo er et sjovt spil for hele familien. Man kan spille det allerede fra 3-4 års alderen, for man skal blot have lært at tælle for at kunne forstå spillet. Har man børn med i 3-4 års alderen er det dog en god ide at teame dem op med en voksen (se afsnittet om Skip-Bo med partner).

Skæg med Bogstaver
Leg og lær om bogstaver med Hr. Skæg. Den elskede TV-figur som brætspil.

Skæg med Matematik
I dette spil kan dit barn lære matematik med Hr. Skæg. Det er små regnestykker, som hovedsageligt fokuserer på tallene fra 1 til 10, men nogle af stykkerne har højere tal. Dette er en sjov og nem måde for dit barn at komme ind i den matematiske verden på.

Skæg med Tal
Den populære figur Hr. Skæg kan i dette spil hjælpe dit barn med at lære om tallene. Spin hjulet og se hvor pilen lander for at finde ud af, hvilken opgave du skal udføre. Dette spil er en sjov og nem måde at lære dine børn om tal.

Smart10 Junior
Smart10 Junior er et quizspil til børn i skolealderen. Spillemekanismen er kendt fra den originale Smart10 for voksne (Årets voksenspil 2019) Spillerne behøver aldrig vente længe på at det bliver deres tur. Der er ti mulige svar på hvert spørgsmål, og hver spiller får mulighed for at svare på hvert. Fra 7 år og 2-8 personer.

SmartGames: Walk the Dog
Kan du gå en tur med hunden?

Sonic Super Teams
Sonic Racerspil.

Sorteper
I spillet skal du danne så mange dyrepar, som du kan - men husk at hold øje med Sorteper!

Spasmager
Spillet der kombinerer sjove aktiviteter med bevægelse, grin og hyggelig familie-tid!

Speedy Beedy
Hyggeligt og lærerigt børnespil, hvor det gælder om at plukke farverige blomster i den rigtige rækkefølge!

Speedy Race
Ræs sammen med lynet McQueen!

Spejle æg
Bliver du den første, der kommer af med alle æggene fra din kurv?

Splash Attack
Hvem kan hurtigst fange den korrekte fisk?

Spøgelsestrappen - Spooky Stairs
Tør du bestige en lang og skæv trappe, i en gammel slotsruin, for at komme op til toppen og skræmme et gammelt spøgelse?

Squirrels Go Nuts - Smart Games
Squirrels Go Nuts - Smart Games - Se om dine egern kan få deres nødder i de rette huller. Det er slet ikke helt så let som det måske ser ud.

Stigespil
Helt enkelt, klassisk børne- og familiespil til gode hyggestunder!

Stone Age Junior

Stone Age Junior handler om livet i stenalderen og om hvordan materialer skal indsamles for at kunne bygge landsbyer op. Hvis du er bedre til dette end dine modstandere, så vinder du spillet.Stop the Chrono Bomb
Stop bomben - før det er for sent! Du er en vaske ægte agent, og kun du kan stoppe bomben før det er for sent. Men pas på - hvis du rammer laseren går tiden hurtigere.

Storm i et glas vand
Hvor god er du til at hælde op?

Stratego Junior - Disney
Børneudgave af Stratego

Super Ski Jump
I Super Ski Jump kan I udfordre jeres evner inden for skisporten hjemme fra jeres egen stue! Det gælder om at lave seje tricks og gode landinger på den svære skibakke.

Tal Høvding
I dette spil er I alle indianere og I har alle én fjer på hovedet. Kan du gætte værdien af alle fjer tilsammen kan du vinde.

Tal og Rækkefølge
Lær hvilken rækkefølge tallene kommer i!

Team Diamond Detectives
Skattejagten er begyndt og det handler om at være den detektiv, der hurtigst finder frem til skatten. For det andet hold handler det om at være gode til at skjule skatten. Spil dette spil indendørs eller udendørs.

Temple Rush - Dansk
Temple Rush Dansk - Familiespil og børnespil.

The Game of Life, junior
Velkommen til dit første The Game of Life! Vælg mellem en masse fantastiske oplevelser

The Greedy Sheep
Du skal fodre det grådige får. Når det bræger, vil det have noget at spise. Tryk ned på fårets hoved for at få det til at tage en bid, og fortsæt, til det bræger igen. Giv fåret videre til næste spiller, når din tur er slut.

The magic Tower
Hjælp! Den lille prinsesse er fanget i tårnet, og den onde Troldmand har gemt nøglen til tårnet i skoven. Hurtigt, skynd jer at finde nøglen! men pas på, Troldmanden prøver at komme jer i forkøbet. Finder i nøglens gemmested, må i forsøge at befri Prinsessen.

Throw Throw Burrito - Dansk
Underholdende kortspil hvor man må smide burrritos på sine venner... Det lyder sjovt!

Ticket to Ride First Journey - Europe

I Ticket to Ride – First Journey skal togstrækninger bygges i Europa mellem store byer. Men hvem får bygget flest ruter og de længste strækninger. Det vil tiden vise!Toc Toc Woodman
Toc Toc Woodman handler om hvem, der er den bedste skovhugger. For at vinde skal du kunne hugge bark af træstammen. Men du skal fokusere på kun at få barken til at falde af og dermed ikke at vælte træstammen.

Toilet Trouble
Bliver du gennemblødt?

Trails of Tucana - Nordisk
Trails of Tucana Nordic - Underholdende børnespil.

Triominos Qube
Stil Quben på bordet. Træk skuffen med de 56 brikker ud og start spillet med det samme!

Triominos: Junior
Triominos Junior – et farverigt læringsspil! Styrk børns motorik og farvegenkendelse med ekstra holdbare brikker og masser af sjov.

Troll Trail

I Troll Trail skal du finde frem til skatten, men pas endelig på dragen som vogter skatten. Et nervepirrende spil for hele familien, hvor det er nødvendigt at spille sammen for at vinde.Træn finmotorik
Kan du samle ting op med et snørrebånd?

Twister
Det klassiske spil Twister, der kan få hele familien ud af balance. Drej på hjulet for at se hvor du skal placere dine hænder og fødder. Denne opdaterede version har to nye alternativer på hjulet: Luften og spillerens eget valg.

Tælle- og regnespil med Hr. Skæg

Lær at tælle og lær om mængder med Hr. Skæg og hans tælle og regnespil.

Ved hjælp af puslespil kan børn have det sjovt samtidig med at de lærer om tal og mængder.Unlock! Kids - Dansk
Det populære gådespil i en simpel og sjov børneudgave. Sæt gang i børneselskabet med et samarbejdsspil som med garanti bliver husket.

UNO Flex
Flex din vej til sejren! Spillere - 2-8 Spilletid - Ca. 20min Alder 7+

UNO Junior

UNO junior er en børnevenlig udgave af det klassiske UNO spil. Her kan alle være med og der kan stadig være fart over feltet samt udfordrende valg der skal tages.

Med 2 forskellige sværhedsgrader at vælge imellem er du sikret at spillet kan tilpasses spillernes alder, niveau og temperament.Vampyrjagten
Overlever du en nat på slottet og slipper ud i live - eller bliver du bidt af Grev Dracula inden?

Verdens børn
Nomineret til Årets børnespil 2022! Er du klar til eventyrlige oplevelser, og at lære om nye kulturer?

Vikings Brainstorm
Vikings Brainstorm - Originalt tænkespil hvor skibene bevæger sig gennem vandet på en unik måde.

Vild med dyr
Familieunderholdningen er sikret i Vild med dyr, hvor du både skal være skarp i din paratviden, men i lige så høj grad være klar på at tegne eller mine et dyr for at vinde. Et alsidigt spil, hvor børnenes svar, er næsten lige så godt som de voksnes.

Vildkatten Animals
Vildkatten Animals med masser af forskellige dyr.

Vildkatten Classic 300

Vær den hurtigste og vind spillet Vildkatten ved at finde billederne først. De gemmer sig på spillepladen, men spørgsmålet er hvor nemt det er at finde dem. De gemmer sig nemlig forskellige steder fra gang til gang. Og da de ligger blandet sammen med andre ting kan det være vanskeligt at få øje på dem.Vildkatten Gurli Gris
Her er endnu et nyt vildkatten spil, denne gang med temaet Gurli Gris! Spillet egner sig perfekt til små børn, især dem der ser Gurli Gris.

Vildkatten Master 500
I Vildkatten Master 500 skal du matche et billedkort med et billede på spillepladen. Men med over 500 billeder kan det være svært at finde motivet på pladen. Hvem er bedst og hurtigst til at finde billederne?

Vildkatten Paw Patrol
Det kendte Vildkatten spil i en Paw Patrol udgave.

Vildkatten Ramasjang
Spil det populære spil Vildkatten i en særlig Ramasjang-udgave. Leder du efter det originale spil? Læs mere om og køb Vildkatten Classic her.

Vildkatten: My First

Stimuler dine genkendelsesevner ved at kigge efter billeder på spillepladen. Kan du finde de motiver, som du leder efter, først? Så har du mulighed for at vinde over de andre.Vildkatten: Super Champion
Bliv Super Champion i Vildkatten! Opdag over 1000 billeder og vind ved at finde dem først!

Who are you? - Hvem er du?
Stil spørgsmål og gæt, hvem din modstander er.

Wobbly Worm
Wobbly worm, det perfekte spil til børnenes hyggelige legestunde. Nemt at pakke ud, samle sammen og vise frem. Let overskueligt med anbefalende aldersgrænse på kun 3+!!!

Æsel
Et enkelt, men sjovt og nervepirrende spil for hele familien.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation